Φέτελ: «Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμη»

Gazzetta team
Φέτελ: «Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμη»
Τα δοκιμαστικά της Παρασκευής για το Γκραν Πρι της Αυστραλίας δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε η Ferrari, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι ακόμη δεν έχει φανεί τίποτα.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός* με σημαντικά έπαθλα σε περιμένει στο καζίνο, από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε μέτριες επιδόσεις στα δοκιμαστικά της Αυστραλίας, συγκριτικά με αυτά που περιμέναμε λόγω της απίστευτης ταχύτητάς του στα test της Βαρκελώνης, όμως ο Γερμανός υποστηρίζει ότι δεν ένιωθε άνετα και για αυτό δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο.

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε λίγο την ισορροπία, δεν ένιωθα πολύ άνετα. Πιστεύω ότι ακόμη έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμη και να δείξουμε πολύ περισσότερη απόδοση, δεν έχω απογοητευτεί γιατί ξέρω ότι αν τα κάνω όλα σωστά, θα είμαστε σε μια πολύ καλύτερη φόρμα.

Τα καλά νέα είναι ότι δείχνουμε να είμαστε αρκετά κοντά στην τέλεια απόδοση, οπότε θα προσπαθήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο. Το αυτοκίνητο είναι τέλειο. Δεν είναι στο σημείο που θα ήθελα, θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη, όμως όταν το ολοκληρώσουμε εντελώς τότε θα μιλάμε για ένα πολύ ολοκληρωμένο μονοθέσιο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!