O Ρικιάρντο ντριφτάρει την πίστα της Μελβούρνης (vid)

Gazzetta team
O Ρικιάρντο ντριφτάρει την πίστα της Μελβούρνης (vid)
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του Μάικ Ουίντετ, οδηγό Drift και έκανε μια κάπως διαφορετική βόλτα στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ.

Μια διαφορετική οπτική στην πίστα της Μελβούρνης έζησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος αυτό το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με επιτυχία την πρεμιέρα της φετινής Formula 1, μπροστά σε χιλιάδες συμπατριώτες του. Διαφορετική οπτική, γιατί την «χάζευε» από το πλαϊνό παράθυρο του Mazda MX-5 του Μάικ Ουίντετ.

Ο “Mad Mike” όπως είναι το προσωνύμιο του Νεοζηλανδού οδηγού Drift είναι ένας από τους πιο διάσημους, χάρη στα πολλά videos που φτιάχνει και φυσικά χάρη στους τίτλους που έχει κερδίσει. Ήταν η πρώτη το φορά στην πίστα της Μελβούρνης και για αυτό το απόλαυσε, όπως δήλωσε, ενώ φυσικά αυτή ήταν και η πρώτη φορά του Ρικιάρντο στην πίστα της Μελβούρνης με αυτόν τον τρόπο.

«Είναι πολύ διαφορετικός αυτός ο τρόπος οδήγησης από αυτό που κάνουμε εμείς», δήλωσε ο Ρικιάρντο. «Εμείς προσπαθούμε να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά και σήμερα με τον “Mad Mike” δεν πήγαμε και πολύ αργά».

Από την άλλη ο Ουίντετ, δήλωσε, «Αυτή η πίστα είναι πολύ γρήγορη και είναι τιμή μου που οδήγησα εδώ μέσα. Προφανώς ο Ντάνιελ την γνωρίζει πολύ καλά, αλλά σήμερα εκτελέσαμε κάποιες φιγούρες, υπό διαφορετικές γωνίες για εκείνον».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!