Οι πιλότοι της F1 βλέπουν απίστευτα πράγματα (vid)

Gazzetta team
Οι πιλότοι της F1 βλέπουν απίστευτα πράγματα (vid)
Η Formula 1 μας χαρίζει 5 από τα πιο επεισοδιακά in car που έχουν προκύψει σε Γκραν Πρι Αυστραλίας και μας μεταφέρει σε έναν κόσμο ιπτάμενων και φλεγόμενων μονοθεσίων.

Το Γκραν Πρι της Αυστραλίας εκτός του ότι είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τότε που μεταφέρθηκε από την Αδελαΐδα στην Μελβούρνη, δηλαδή το 1996, είναι και ένα από τους πιο επεισοδιακούς αγώνες της χρονιάς. Βασικά και πριν από αυτήν την μετακίνηση ήταν επεισοδιακός αγώνας, απλώς τώρα η FIA θυμάται τα πιο εντυπωσιακά in car επί Μελβούρνης με χαρακτηριστικό τα ατυχήματα η τις άτυχες στιγμές.

Τα περιστατικά που έχουν μπει στο συγκεκριμένο video είναι το ατύχημα του Ράλφ Σουμάχερ στην εκκίνηση του αγώνα του 2002, ένα αντίστοιχο αλλά… πολλαπλό του Ντάνιελ Ρικιάρντο το 2012. Η πτήση του Ντέιβιντ Κούλθαρντ πάνω από τον Άλεξ Βουρτς το 2007. Το τρακάρισμα διαρκείας του Φέτελ με τον Κουμπίτσα το 2009 και η πυρκαγιά στον κινητήρα της Honda, του Τζένσον Μπάτον η οποία προσέφερε στον Τζιανκάρλο Φιζικέλα ένα πολύ… βρώμικο από λάδια in car πλάνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!