Χάμιλτον: «Αγαπημένο μου χρώμα το κόκκινο, όμως είμαι πιστός»

Χάμιλτον: «Αγαπημένο μου χρώμα το κόκκινο, όμως είμαι πιστός»

Χάμιλτον: «Αγαπημένο μου χρώμα το κόκκινο, όμως είμαι πιστός»

Ακόμη ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει ανανεώσει με τη Mercedes, μέχρι να τα «βρουν» στους όρους, όμως αποκαλύπτει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της Ferrari και λατρεύει να μάχεται μαζί της στην πίστα! 

Ντονκάστερ - Μπράντφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

O Λιούις Χάμιλτον έχει καταφέρει πολλά με τη Mercedes και οι δύο πλευρές έχουν πολλούς λόγους να θέλουν τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας, όμως ο Βρετανός πιλότος ακόμη δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει με το τέλος της σεζόν. 

Ο λόγος είναι ότι ακόμη δεν έχει ικανοποιηθεί με τους όρους του και περιμένει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις από την πλευρά της Mercedes, ώστε να συνεχίσει να τρέχει με το μονοθέσιό της. «Έχουμε ξεκινήσει τις συζητήσεις, όμως δεν είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Θέλω να συνεχίσω να τρέχω, οπότε κάποια στιγμή πρέπει και να ανανεώσω, όμως δεν θα το κάνω όταν θέλουν οι άλλοι. Θα γίνει όταν όλα είναι έτοιμα» ήταν τα λόγια του τέσσερις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Formula 1. 

O επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, είχε πει ότι ο Χάμιλτον δεν αποκλείεται να μπει στον πειρασμό να «μετακομίσει» στη Ferrari, όμως ο Βρετανός σχολίασε λέγοντας «Το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, όμως είναι πολύ καλά εδώ που είμαι. Το να παραμένεις πιστός είναι μια αξία που μου δίδαξε ο πατέρας μου. Έχω αλλάξει μόλις δύο ομάδες στην καριέρα μου σήμερα οπότε δεν είμαι ο τύπος που πάει από εδώ κι από εκεί». 

Ο ίδιος ωστόσο αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κάποια πρόταση από τη Ferrari. «Ναι, έχω μιλήσει με τη Ferrari αλλά δεν μπορούν να έχουν όποιον οδηγό θέλουν. Και τα λέω αυτά σαν ένας μεγάλος θαυμαστής της Ferrari, είναι μια φανταστική ομάδα που λατρεύω να παλεύω μαζί της στην πίστα. Δεν θέλω να φύγω από την F1 σύντομα ή νωρίτερα από ότι πρέπει. Θα έτρεχα μέχρι και τα 40 μου αν το ήθελα, όμως δεν νομίζω ότι θα μπορώ να το κάνω. Άλλα ένα δύο χρόνια έχω σίγουρα, όμως αν είμαι τόσο ενθουσιασμένος για μια νέα σεζόν όπως είμαι τώρα, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να μαντέψω πόσο». 

Best of internet