To...ζουμί από τις δοκιμές της Formula 1 σε 3 λεπτά (vid)

Gazzetta team
To...ζουμί από τις δοκιμές της Formula 1 σε 3 λεπτά (vid)
Αν δεν παρακολουθήσατε την καθημερινή ενημέρωση από τις δοκιμές της Βαρκελώνη, μπορείτε εύκολα να την έχετε συμπυκνωμένη στο σχετικό video της Formula 1.

Οι νέες τακτικές προώθησης της Formula 1 φέρνουν μια πιο social εικόνα και επιτέλους αρκετά video, έπειτα από μία χρονιά, όπως η περσινή, κατά την οποία, η Formula 1 ήταν σχεδόν ανύπαρκτη στο διαδίκτυο, κυρίως λόγω των αυστηρών απαγορεύσεων προβολής εικόνας από τους αγώνες.

Εν αναμονή λοιπόν της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουμε δει αρκετά τα νέα μονοθέσια και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Στο πιο πρόσφατο από τα video στον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο YouTube και το Facebook, βλέπουμε μια συνοπτική ανάλυση των δεδομένων που προέκυψαν από τις δοκιμές.

Η Mercedes με τους 1040 γύρους της στην πίστα της Βαρκελώνης μένει να μας δείξει πόσο γρήγορη μπορεί να είναι στον έναν γύρο, στον οποίο θα κυνηγήσει την pole position, χωρίς μάλιστα να έχει δοκιμάσει καθόλου μέχρι τώρα τα πολύ μαλακά ελαστικά, hypersoft.

Η Ferrari έχει δείξει την ταχύτητά της με τον καλύτερο χρόνο των δοκιμών για όλες τις ημέρες, ωστόσο αυτός επετεύχθη με τα hypersoft, ενώ η McLaren έκανε τους λιγότερους γύρους και αντιμετώπισε τα περισσότερα προβλήματα.

Αυτά και άλλα πολλά παρουσιάζονται στα τρία λεπτά που ακολουθούν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!