Την αποχώρησή του από τη Formula 1 σκέφτηκε ο Αλόνσο

Gazzetta team
Την αποχώρησή του από τη Formula 1 σκέφτηκε ο Αλόνσο
Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι, μαζί με την περιέργειά του να δοκιμάσει άλλου είδους αγώνες, παραλίγο να ωθήσουν τον Αλόνσο να εγκαταλείψει τη Formula 1.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μια περίεργη χρονιά ήταν για τον Φερνάντο Αλόνσο το 2017, μέσα στο οποίο σκέφτηκε να κάνει πολλά πράγματα που θα άλλαζαν εντελώς τη ζωή του. Ο ίδιος, αποκάλυψε πως σκέφτηκε ακόμη να αποχωρήσει από τη Formula 1!

«Ναι, σκεφτόμουν την πιθανότητα να αλλάξω κατηγορία και να σταματήσω από τη Formula 1. Μετά το Indy 500 πέρυσι, όταν επέστρεψα και αγωνίστηκα ξανά στην Αυστρία και το Σίλβερστοουν, είπα πως ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Ήθελα να κάνω ένα triple crown και να ασχοληθώ και με τον αγώνα αντοχής του Λε Μαν. Αισθάνθηκα όμως ότι δεν ήταν η στιγμή να φύγω,. Ήξερα ότι στην ζωή μου θα το μετάνιωνα και θα είχα μια άσχημη γεύση στην υπόλοιπη αγωνιστική πορεία μου. Ακόμη θέλω να επιτύχω.

Για αυτό έχω υποχρεώσεις που δεν έχουν τελειώσει ανάμεσα σε εμένα και τη McLaren πιστεύω φέτος όλα αυτά θα αλλάξουν, είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό». Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Οι φυσιολογικές συνθήκες και τα φυσιολογικά συναισθήματα είναι να προετοιμάζεσαι για τους αγώνες μέσα από σκληρή προπόνηση και να ξέρεις ότι θα είσαι μέσα στην κορυφαία πεντάδα, αν τα πας πραγματικά καλά και στο βάθρο. Αν είσαι όντως πολύ καλός, ίσως κερδίσεις κιόλας και αυτό το κίνητρο, με αυτή την προετοιμασία, είναι αυτά που μου έχουν λείψει περισσότερο. Αυτά ακριβώς περιμένω από φέτος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!