Μοναχικός καβαλάρης ο Αλόνσο

Gazzetta team
Μοναχικός καβαλάρης ο Αλόνσο
Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ο μοναδικός που σημείωσε χρονομετρημένο γύρο στην παγωμένη Βαρκελώνη, στην τρίτη ημέρα δοκιμών του πρωταθλήματος.

Χωρίς νόημα ήταν για τις ομάδες, η τρίτη ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η πίστα στο Μοντμελό υποδέχτηκε τις ομάδες, χιονισμένη και το μοναδικό ενδιαφέρον ήταν οι εικόνες από ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για όλους τους ανθρώπους της Formula 1.

Η κυρίως διαδικασία της πρωινής περιόδου καθυστέρησε τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα και χρειάστηκε άλλη μια ώρα, από τη στιγμή που άνοιξε το pitlane προκειμένου να εμφανιστεί κάποιο μονοθέσιο. Ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο με την McLaren Renault και ολοκλήρωσε έναν γύρο.

Συνολικά μόλις πέντε οδηγοί έκαναν απόπειρα για να πραγματοποιήσουν ένα γύρο, εκτός του Αλόνσο, ήταν ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με την Red Bull που μάλιστα είχε και μια έξοδο στην αμμοπαγίδα. Ακολούθησαν οι Μάρκους Έρικσον, Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Μπρέντον Χάρτλει και τελικά ο Αλόνσο κατάφερε μόλις στο τέλος να ολοκληρώσει έναν χρονομετρημένο γύρο, με βρόχινα ελαστικά.

Η αυριανή ημέρα απομένει για τους οδηγούς του πρωταθλήματος να ολοκληρώσουν το πρώτο φετινό τετραήμερο δοκιμών και θα ακολουθήσει ένα ακόμη σε μερικές ημέρες, επίσης στην Βαρκελώνη, με τον καιρό να αναμένεται σαφώς καλύτερος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!