Aποχωρεί όντως η Ferrari από τη Formula 1;

Gazzetta team
Aποχωρεί όντως η Ferrari από τη Formula 1;
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Scuderia από το πρωτάθλημα της Formula 1 σύμφωνα με δηλώσεις του Εκλεστον, ο οποίος κατηγορεί ως υπεύθυνο τον Μαρκιόνε.

Η Μπέρνι Εκλεστον είναι σίγουρος, ότι η Ferrari εξετάζει όντως σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη Formula 1. Ο 87χρονος Βρετανός ανέφερε σε συνέντευξή του, ότι οι απειλές του αφεντικού της Scuderia, Σέρτζιο Μαρκιόνε, περί αποχώρησης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, είναι όντως σοβαρές και ότι δεν πρόκειται για πυροτεχνήματα. Ο Εκλεστον δήλωσε για τον Μαρκιόνε, ότι «αν αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε θα το κάνει πράξη». Σε μία τέτοια περίπτωση θα βρεθεί η Formula 1 σε δύσκολη θέση, καθώς –σύμφωνα με τον ηλικιωμένο Βρετανό- «η Formula 1 είναι Ferrari και η Ferrari είναι Formula 1».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η κόκκινη ομάδα έχει εκφράσει την αντίθεσή της με τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στους κανονισμούς για τους κινητήρες από το 2021 και μετά και απειλεί με αποχώρηση από τη Formula 1, εφόσον εφαρμοστούν τελικά. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε, είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο, ότι «μερικοί υποστηρίζουν, ότι η απειλή μας σχετικά με τους κανονισμούς για το 2020/2021 είναι μπλόφα, παίζουν όμως με τη φωτιά. Όταν απειλούμε με κάτι, τότε το κάνουμε και πράξη».

Ο Ιταλοκαναδός είχε επιβεβαιώσει μάλιστα, ότι σε μία τέτοια περίπτωση ίσως αναλάμβανε η Ferrari την πρωτοβουλία δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος απέναντι στη Formula 1. Ωστόσο είχε τονίσει, ότι θα ήθελε «να αποφύγει» ένα τέτοιο σενάριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!