Με αυτό το μονοθέσιο θα «παλέψει» η McLaren το 2018!

Με αυτό το μονοθέσιο θα «παλέψει» η McLaren το 2018!

Με αυτό το μονοθέσιο θα «παλέψει» η McLaren το 2018!

Η ομάδα της McLaren παρουσίασε την MCL33, το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί το 2018 και κουβαλάει όλες τις ελπίδες της μετά Honda εποχής. 

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η McLaren «χωρίζει» από τη Honda το 2018 και περιμένει καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες της Formula 1, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε σημαντικά προβλήματα απόδοσης και αξιοπιστίας. Η MCL33 είναι το μονοθέσιο που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επιστροφής στις επιτυχίες και παρουσιάστηκε σήμερα, τρεις ημέρες πριν από τα τεστ της Βαρκελώνης. 

Οδηγοί της θα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Στόφελ Φαντόρν και ο κινητήρας της προέρχεται από τη Renault. Στο αισθητικό κομμάτι, η McLaren επέλεξε το έντονο Papaya Orange χρώμα, με μπλε τόνους και μαύρο Halo, που αναμφίβολα συνθέτουν ένα όμορφο και ξεχωριστό μονοθέσιο. Περιμένουμε λοιπόν τη νέα χρονιά για να δούμε τι θα πετύχει η McLaren με το νέο της αυτοκίνητο και τον καινούργιο προμηθευτή κινητήρων της! 

Best of internet