Βεβιασμένη αποκάλυψη για την Toro Rosso

Βεβιασμένη αποκάλυψη για την Toro Rosso

Βεβιασμένη αποκάλυψη για την Toro Rosso

Μια εικόνα που κυκλοφόρησε στα social media, ανάγκασε την Toro Rosso να δημοσιοποιήσει μια δική της φωτογραφία με το νέο μονοθέσιο ενόψει του 2018. 

Η παρουσίαση του φετινού μονοθεσίου της Toro Rosso είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη, εκεί που θα είναι συγκεντρωμένες όλες οι ομάδες για την έναρξη των επίσημων δοκιμών της φετινής περιόδου. Παρόλα αυτά η πίστα της Βαρκελώνης είναι ήδη γεμάτη με τα νέα μονοθέσια καθώς οι προηγούμενες ημέρες χρησιμοποιήθηκαν για τα γυρίσματα των video και των διαφημιστικών του νέου πρωταθλήματος. 

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων λοιπόν κάποιος παπαράτσι τράβηξε μια εικόνα της νέας Toro Rosso και τη δημοσίευσε. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα δεν ήταν και πολύ ευκρινής, ούτε μπορεί να πει κανείς ότι αποκάλυψε πλήρως το μονοθέσιο της ομάδας. Όμως η Toro Rosso αντέδρασε άμεσα και δημοσιοποίησε και εκείνη μια δική της φωτογραφία, ελαφρώς καλύτερη και ελαφρώς πιο καθαρή. Το κυριότερο είναι πως απεικόνιζε το μονοθέσιο από μπροστά, οπότε όπως και να είναι, είναι αναμφίβολα πιο ξεκάθαρη. 

Από αυτή την εικόνα λοιπόν καταλαβαίνουμε πως τα βασικά χρώματα της ομάδας έχουν διατηρηθεί με το μπλε να είναι κυρίαρχο και έντονο. Βλέπουμε επίσης το Halo με αεροδυναμικό βοήθημα, όπως στην Alfa Romeo Sauber, ενώ το προστατευτικό δεν είναι μαύρο ή λευκό, όπως σε όλα τα υπόλοιπα μονοθέσια που έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά μπλε. 

Best of internet