Η McLaren μας ετοιμάζει για την παρουσίασή του μονοθεσίου της (vid)

Η McLaren μας ετοιμάζει για την παρουσίασή του μονοθεσίου της (vid)

Η McLaren μας ετοιμάζει για την παρουσίασή του μονοθεσίου της (vid)

Με το DNA των μονοθεσίων-πρωταθλητών που κοσμούν το μουσείο της θα παρουσιαστεί την Παρασκευή η φετινή McLaren, σύμφωνα με το teaser της ομάδας. 

«Να είσαι γενναίος», είναι το σλόγκαν που συνοδεύει το video teaser της McLaren ενόψει της παρουσίασης του φετινού της μονοθεσίου, η οποία θα γίνει την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής η μόνη εκ των κορυφαίων ομάδων που έχει παρουσιάσει το μονοθέσιό της είναι η Red Bull. Η Ferrari και η Mercedes παρουσιάζουν τα δικά τους αύριο, Πέμπτη, ενώ η McLaren έχει ανακοινώσει ήδη πως θα κάνει τη δική της παρουσίαση την Παρασκευή. Παράλληλα η Toro Rosso θα μας συστήσει το νέο της μονοθέσιο στις 25 Φεβρουαρίου. Έτσι απομένει η Force India για την οποία κανείς δεν είναι σίγουρος, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά όλοι θεωρούν πως η αποκάλυψη του μονοθεσίου της ομάδας θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου, πριν τις δοκιμές της Βαρκελώνης. 

Η McLaren πάντως προετοίμασε και teaser για την παρουσίαση, θέλοντας προφανώς να επισημάνει την προσπάθειά της για αναγέννηση μετά την κακή περσινή χρονιά. Έτσι στο video που δημοσίευσε για να μας προετοιμάσει για το φετινό της μονοθέσιο, βλέπουμε έναν σαστισμένο φύλακα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ουόκινγκ, να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη νυχτερινή του βάρδια. 

Οι περίεργοι ήχοι που ακούει από το τμήμα των κλασσικών μονοθεσίων, είναι τελικά το… πνεύμα των πρωταθλητών της ομάδας από το παρελθόν, που έχει ξυπνήσει και «ποτίζει» το νέο μονοθέσιο. Η McLaren φέτος θα κινείται από κινητήρα της Renault καθώς η συμβίωση με την Honda δεν πήγε καθόλου καλά για καμία από τις δύο πλευρές. Το θέμα της γενναιότητας που αναφέρεται στο σλόγκαν όπως είπαμε έχει να κάνει τόσο με το θάρρος του φύλακα του video, όσο και με το ότι η ιστορία της McLaren περιλαμβάνει πολλές στιγμές που τα μονοθέσιά της απαιτούσαν γενναιότητα από τους οδηγούς της. 

The Night Shift | McLaren MCL33 Car Launch Tease

Best of internet