H νέα Renault R.S. 18 είναι εδώ! (pics&vids)

Gazzetta team
H νέα Renault R.S. 18 είναι εδώ! (pics&vids)
Παρουσιάστηκε η R.S. 18, το φετινό μονοθέσιο της Renault το οποίο θα έχουν στη διάθεσή τους οι Χούλκενμπεργκ και Σάινθ Τζούνιορ.

Η πέμπτη ομάδα που παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2018 είναι η Renault. H νέα R.S. 18 είναι πιο μαύρη με τα κίτρινα σημεία της να είναι κάπως πιο έντονα και λαμπερά. Στα ουσιαστικά, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι Γάλλοι, το νέο μονοθέσιο της Renault είναι μια εξέλιξη αυτού της προηγούμενης χρονιάς, το οποίο αν κρίνουμε με βάση το… φινάλε της προηγούμενης περιόδου, είναι σίγουρα κάτι θετικό.

Η ομάδα πέρσι, με τον 30χρονο Νίκο Χούλκενμπεργκ και τον 23χρονο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, έφτασε στους τελευταίους αγώνες να είναι η τέταρτη ταχύτερη ομάδα πίσω από τις Mercedes, Ferrari και Red Bull. Φέτος είναι η τρίτη της χρονιά από την επιστροφή της στη Formula 1, ως αυτόνομη ομάδα και ο πήχης είναι ήδη ψηλά.

Στο μαύρο μονοθέσιο που παρουσιάστηκε σήμερα, σε ένα video φτιαγμένο να προβάλλεται σε ολόγραμμα, το υποχρεωτικό Halo καμουφλάρεται αρκετά και είναι μάλλον το πιο καλαίσθητο από όσα έχουμε δει. Παρόλα αυτά δεν διαθέτει κάποιο αεροδυναμικό βοήθημα όπως αυτό της Alfa Romeo Sauber C37, η οποία παρουσιάστηκε λίγη ώρα νωρίτερα.

Δείτε επίσης:

Αποκάλυψη για το φετινό μονοθέσιο της Alfa Romeo στη Formula 1 (pics)

Αυτή είναι η νέα Red Bull του Φερστάπεν και του Ρικιάρντο (pics)

Η πρώτη παρουσίαση του 2018 είναι της Haas (vid)

Αυτή είναι η νέα Williams (vid)

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!