Αποκάλυψη για το φετινό μονοθέσιο της Alfa Romeo στη Formula 1 (pics)

Gazzetta team
Αποκάλυψη για το φετινό μονοθέσιο της Alfa Romeo στη Formula 1 (pics)
Η ιταλική μάρκα επιστρέφει στις πίστες της F1 σε μια ομάδα μαζί με τη Sauber και σήμερα μας δείχνει το μονοθέσιο που θα οδηγεί ο Μάρκους Έρικσον και ο Τσαρλς Λεκλέρκ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με ένα εντυπωσιακό μονοθέσιο θα τρέχει η Alfa Romeo-Sauber τη χρονιά του 2018. Η ομάδα πλέον έχει το κόκκινο-λευκό χρώμα ως χαρακτηριστικό της και το αυτοκίνητο του Μάρκους Έρικσον, αλλά και του Τσαρλς Λεκλέρκ υιοθετεί ένα προηγμένο σύστημα αεροδυναμικής που θα τους βοηθήσει να έχουν μια επιτυχημένη πορεία στη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, είπε: «Το αυτοκίνητο του 2018 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που κατέβαλλαν όλοι στο εργοστάσιο τους τελευταίους μήνες. Η φιλοσοφία του C37 (του φετινού μονοθεσίου) είναι διαφορετική από του C36 (του περυσινού). Το πρότυπο αεροδυναμικής έχει αλλάξει σημαντικά και φέρνει νέες δυνατότητες συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες και ότι θα μας βοηθήσει να κάνουμε βελτιώσεις κατά την εξέλιξη της σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Μάρκους Έρικσον, πιλότος της Alfa Romeo-Sauber, είπε: «Είμαστε απέναντι στη Haas και την Toso Rosso. Πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι αρκετά απρόβλεπτη σε ορισμένους αγώνες. Θα πάει πολύ καλά και σε συγκεκριμένους τομείς θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε και τη Renault με τη Force India. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και μέρες με προβλήματα που θα μας φρενάρουν. Στόχος μας είναι να μπούμε στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκεται στο μέσο όρο του πρωταθλήματος. Θα ήθελα να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα μου για να βρω την ικανοποίηση που δεν μου έφερε το 2017».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!