Η πρώτη παρουσίαση του 2018 είναι της Haas (vid)

Gazzetta team
Η πρώτη παρουσίαση του 2018 είναι της Haas (vid)
Το πρώτο μονοθέσιο για το 2018 είναι της Haas που μας δίνει την πρώτη εικόνα για φέτος, έστω και στον ψηφιακό κόσμο του Twitter.

Η Haas δεν είχε αποκαλύψει μέχρι χθες την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου και για την ακρίβεια δεν το έκανε ούτε σήμερα. Απλώς σήμερα αποκάλυψε το μονοθέσιό της για το 2018 απευθείας. Όχι όμως με σάρκα και οστά που λέει και το δημοσιογραφικό κλισέ. Το έκανε μέσω Twitter, όπου δημοσιοποίησε ψηφιακές εικόνες της νέας VF18, οι οποίες όμως δεν παύουν να είναι η πρώτη μας γεύση από τα φετινά δεδομένα.

Κάτι που σημαίνει πως βλέπουμε και το πρώτο Halo στην επίσημη θέση του, στο πλήρες σχήμα του και όπως θα είναι στα μονοθέσια φέτος. Επίσης αυτό που είναι ορατό από αυτές τις πρώτες εικόνες της VF18 είναι τα φλαπς στα πλαϊνά του κόκπιτ. Διαφορετικά είναι και τα χρώματα σε σχέση τουλάχιστον με το πως ολοκλήρωσε η Haas το περσινό πρωτάθλημα. Το λευκό κυριαρχεί στην τριχρωμία του μονοθεσίου, όπως και το 2016 δηλαδή, η οποία συμπληρώνεται από το κόκκινο και το μαύρο. Μαύρο είναι και το Halo, που η αλήθεια είναι πως είναι καλά… κρυμμένο στη συνολική όψη του μονοθεσίου.

Στην τουιτερική παρουσίαση συμπλήρωσαν με τα δικά τους «τιτιβίσματα» και οι οδηγοί της ομάδας, ο Κέβιν Μάγκνουσεν και ο Ρομέν Γκροσζάν, που συμπλήρωσαν πως ανυπομονούν να οδηγήσουν το νέο μονοθέσιο στις δοκιμές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!