Ο κινητήρας της Ferrari, «απογειώνει» την Alfa Romeo Sauber

Gazzetta team
Ο κινητήρας της Ferrari, «απογειώνει» την Alfa Romeo Sauber
Ιδιαίτερη αισιοδοξία για τα αποτελέσματα της Alfa Romeo Sauber στην πρώτη χρονιά της επιστροφής της δείχνει ο Μάρκους Έρικσον.

Τις Haas και Toro Rosso έθεσε ως άμεσο ανταγωνισμό για την Alfa Romeo Sauber F1, ο πιλότος της νέας ομάδας που προέκυψε για φέτος, Μάρκους Έρικσον. Ο Σουηδός θεωρεί παρόλα αυτά πως είναι εφικτές και ορισμένες εμφανίσεις που θα εκπλήξουν άπαντες στο προσεχές πρωτάθλημα και θα φέρουν την ομάδα στις υψηλές θέσεις των grid.

Η αισιοδοξία του Έρικσον προκύπτει, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, από το γεγονός πως η ομάδα θα χρησιμοποιεί φετινό κινητήρα της Ferrari και όχι προηγούμενης γενιάς. Επιπλέον το ότι η alfa Romeo επιστρέφει με αυτόν τον τρόπο στην Formula 1 έπειτα από χρόνια, κάνει τον Σουηδό να πιστεύει πως η τεχνογνωσία που θα εισρέει από το Μαρανέλο θα είναι μεγάλη, όπως κα η υποστήριξη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση, ο Έρικσον τόνισε: «Έχω δει κάποιες μακέτες στον υπολογιστή και φαίνεται πολύ όμορφο». Τέλος επί προσωπικού επεσήμανε πως θα ήθελε να βρει την χαμένη ευχαρίστηση από τους αγώνες, η οποία του έλειψε το 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!