Πωλείται το motorhome του Σουμάχερ

Gazzetta team
Πωλείται το motorhome του Σουμάχερ
Το κινούμενο… σπίτι που χρησιμοποιούσε ο Μίκαελ Σουμάχερ όταν μεσουρανούσε στη Formula 1 δημοπρατείται.

Την ευκαιρία να «χτυπήσουν» ένα μοναδικό κομμάτι θα έχουν οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία του οίκου Μπόναμς, στο Παρίσι στις 8 Φεβρουαρίου. Μάλιστα αυτό δεν θα είναι ένα αυτοκίνητο, αλλά ένα λεωφορείο της Iveco που είχε διαμορφωθεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 προκειμένου να φιλοξενεί τους πιλότους της Ferrari στα Γκραν Πρι της Formula 1.

Το motorhome της Σκουντερία έχει αρχική τιμή 150.000€ και είναι φυσικά συλλεκτικό. Μπορεί να έχει διαμορφωθεί το εσωτερικό του και να είναι πλέον ένα πολυτελές αυτοκινούμενο, αλλά από το 2001 μέχρι και το 2005 ήταν το motorhome του Σουμάχερ και του Μπαριτσέλο και σήμερα δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η εμφάνισή του.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πετύχει την τιμή που έχουν καθορίσει οι διοργανωτές της δημοπρασίας ή και να την ξεπεράσει. Το λεωφορείο της Iveco εκείνη την εποχή ήταν ένα πολυτελές επαγγελματικό γραφείο για τους δύο οδηγούς αλλά και την ομάδα καθώς εκτός από ξεχωριστούς χώρους ξεκούρασης διέθετε δωμάτια συνεδριάσεων και εξοπλισμό επικοινωνίας με τηλέφωνο και ίντερνετ. Παράλληλα οι δύο πιλότοι μπορούσαν να απολαύσουν και μασάζ για την απαραίτητη χαλάρωση.

Σήμερα ωστόσο είναι διαφορετικό καθώς απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να κάνουν διακοπές μακριά από ξενοδοχεία, αλλά με τις απαιτούμενες ανέσεις. Έτσι έχει διαμορφωθεί μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, μπάνιο και άλλα κομφόρ, χωρίς ωστόσο να έχει πειραχτεί το κόκκινο χρώμα της Ferrari, τα σήματα της εταιρείας και η χαρακτηριστική υπογραφή του Στέφανο Ντομενικάλι που ήταν τότε επικεφαλής της αγωνιστικής Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!