Pirelli: «Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στην F1 ο Κούμπιτσα»

Gazzetta team
Pirelli: «Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στην F1 ο Κούμπιτσα»
Το Νοέμβρη, ο Πολωνός οδηγός συμμετείχε σε μια εκδήλωση δοκιμών ελαστικών και ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Pirelli, πιστεύει ότι θα έπρεπε να είχε άλλη μια ευκαιρία.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ύστερα από μια θητεία στη Sauber και στη Renault, o Ρόμπερτ Κούμπιτσα εγκατέλειψε τη Formula 1, όμως συμμετέχει περιστασιακά σε κάποιες εκδηλώσεις, όπως οι δοκιμές ελαστικών του Νοέμβρη. Εκεί έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο προς τα έξω και ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Pirelli, Μάριο Ιζόλα, είπε στο motorsport.com:

«Δεν οδηγεί για καιρό και χρειάζεται λίγη προσαρμογή. Πιστεύω ότι τα πήγε πολύ καλά, ειλικρινά. Η απόφαση όμως, για το αν θα πάρεις τον έναν οδηγό ή τον άλλο, είναι διαφορετική ιστορία. Δεν ασκώ κριτική στην απόφαση. Λέω, απλώς, ότι για εμένα, ο Κούμπιτσα αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, να μας δείξει ξανά τις δυνατότητές του.

Πρέπει να μάθει το αυτοκίνητο. Σκεφτείτε και ότι μιλάμε για μονοθέσιο του 2017 που απέχει πολύ από εκείνα του 2011! Μπορεί να μην είναι νέος οδηγός όμως χρειάζεται σίγουρα κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για εμένα, αναλογιζόμενος όλα αυτά, η απόδοσή του ήταν κάτι παραπάνω από καλή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!