«Μετακόμισε» στη Ferrari ο Ντανιίλ Κβιάτ!

Gazzetta team
«Μετακόμισε» στη Ferrari ο Ντανιίλ Κβιάτ!
Ο Ρώσος οδηγός αγώνων έτρεχε στη Formula 1 με την ομάδα της Red Bull, όμως πλέον βρίσκεται κάτω από τη «στέγη» της Ferrari.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ύστερα από μερικούς μήνες απουσίας, ο Ντανιίλ Κβιάτ επιστρέφει στη Formula 1, όχι όμως με την ομάδα της Red Bull, αλλά με εκείνη της Ferrari. Ο Ρώσος πιλότος θα πάρει θέση ως οδηγός εξέλιξης για αρχή στη Ferrari και όχι αγωνιστική, όμως ακόμη κι έτσι, δείχνει ότι μια από τις κορυφαίες ομάδες στο άθλημα εκτιμά την αξία του.

Το ντεμπούτο του στη Formula 1 έγινε το 2015, όταν η Red Bull έψαχνε κάποιον να αντικαταστήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ που έφυγε για τη Ferrari, όμως «υποβιβάστηκε» στην Toro Rosso στα μέσα της σεζόν του 2016 αλλάζοντας θέση με τον Μαξ Φερστάπεν. Το τέλος της «ιστορίας» του Ρώσου με την Toro Rosso αρχίζει τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν ήρθε ο Πιέρ Γκασλί και λίγο μετά, η ομάδα ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί με τον Γάλλο και τον Αυστραλό Μπρέντον Χάρτλεϊ, βγάζοντας εκτός τον Ντανιίλ Κβιάτ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!