Xρόνια Πολλά Λιούις! (vid)

Gazzetta team
Xρόνια Πολλά Λιούις! (vid)
Ο Λιούις Χάμιλτον έγινε 33 ετών και το γιορτάζει με ένα ιδιαίτερο video. Ο Βρετανός είναι πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος σε ηλικία πιλότος που θα συμμετέχει εφέτος στη Formula 1.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

H Mercedes έφτιαξε ένα βίντεο για τον Λιούις Χάμιλτον, με σημαντικές στιγμές από την πορεία του με την ομάδα! Η αφορμή ήταν τα 33α γενέθλιά του, που τον καθιστούν και τον τρίτο μεγαλύτερο σε ηλικία ανάμεσα σε όλους τους πιλότους του πρωταθλήματος, μετά τον Κίμι Ραϊκόνεν (38 ετών) και τον Φερνάντο Αλόνσο (36 ετών).

Μέχρι σήμερα, ο Λιούις Χάμιλτον έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τη Mercedes και μετρά τέσσερα πρωταθλήματα οδηγών, το 2008, το 2014, το 2015 και το 2017. Έχει 62 νίκες στην καριέρα του, 117 παρουσίες στο βάθρο και 72 pole positions μαζί με 38 ταχύτερους γύρους.

Χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο στυλ που έχει τόσο στις... ενδυματολογικές του επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις του, όσο και η «λατρεία» του για κοσμικά πάρτι και εκδηλώσεις, όμως τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να ξεφύγει ελαφρώς από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατά την προσωπική του ζωή έξω από τις πίστες και τη Formula 1 γενικότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!