Red Bull: «Μόνο καλό μπορούν να κάνουν τα νέα ελαστικά στην F1»

Gazzetta team
Red Bull: «Μόνο καλό μπορούν να κάνουν τα νέα ελαστικά στην F1»
Η ανανεωμένη γκάμα ελαστικών της Pirelli μπορεί να προσφέρει μόνο καλύτερους αγώνες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας της Red Bull.

Την ερχόμενη σεζόν, οι ομάδες της Formula 1 θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε επτά διαφορετικές γόμες, αντί για πέντε που ήταν μέχρι τώρα. Αρκετοί έχουν αντιδράσει λέγοντας ότι δεν είναι μια καλή απόφαση, ωστόσο ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, έχει αντίθετη άποψη.

Πρόσφατα, έγινε ένα τεστ των νέων ελαστικών και η ομάδα συμμετείχε, για να δει από πρώτο χέρι τι θα την περιμένει τον ερχόμενο χρόνο. «Ήταν ένα σημαντικό τεστ, για αυτό και οι δύο μας οδηγοί ήταν εκεί. Όποτε είσαι στην πίστα, μαθαίνεις, οπότε είναι καλό να κάνεις κάποια χιλιόμετρα σε αυτή.

Σου δίνει πολλά δεδομένα να καταλάβεις, δίνει στους οδηγούς μια αίσθηση για το τι γίνεται στις στροφές, γενικότερα ωφελεί. Και οι δύο πιλότοι μας προτίμησαν το πιο μαλακό ελαστικό που έφερε η Pirelli, το αξιολόγησαν πολύ θετικά και τους άρεσε. Πιστεύω ότ τα νέα ελαστικά στην γκάμα μόνο καλό μπορούν να κάνουν, θα δημιουργήσου πιο καλούς αγώνες» ήταν τα λόγια του Κρίστιαν Χόρνερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!