Η Formula 1 το 2017 και οι προβλέψεις μας για το 2018 (gTV)

Gazzetta team
Η Formula 1 το 2017 και οι προβλέψεις μας για το 2018 (gTV)
Η παρέα των Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου, Κώστα Ψάρρα, Γιώργου Βαρίνου και Πέτρου Πιτσίνη περιγράφει τις σημαντικότερες στιγμές του πρωταθλήματος της Formula 1 το 2017 και κάνει προγνώσεις για την εφετινή σεζόν.

Οι δύο αναλυτές της Formula 1 στην CosmoteTV, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος και Κώστας Ψάρρας και οι Γιώργος Βαρίνος και Πέτρος Πιτσίνης μιλούν για το το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 και «τολμούν» με προβλέψεις για το 2018. Η Ferrari και ο Φέτελ ξεκίνησαν πέρυσι φορτσάτοι, όμως στην πορεία «ξεφούσκωσαν», ανέλαβαν τα ηνία ο Χάμιλτον και η Mercedes και τελικά κέρδισαν τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών δια περιπάτου. Στο κλείσιμο του 2017 είχαμε και την είδηση της χρονιάς με την ανακοίνωση της επανόδου της Alfa Romeo από εφέτος στη Formula 1.

Όλα αυτά - και πολύ περισσότερα - τα συζητάμε στην ανασκόπηση της Formula 1 για το 2017, που ετοιμάσαμε στο gtv (gazzetta tv) ενόψει της εφετινής σεζόν, η οποία αναμένεται συναρπαστική!

Η ομάδα inMotion του gazzetta.gr εύχεται σε όλους τους φίλους της και στις οικογένειές τους ένα Ευτυχισμένο 2018 με πολλά γκάζια στις πίστες και μεγάλη προσοχή στο δρόμο! Καλή Χρονιά!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!