Οι 10 "My Style Rocks" εμφανίσεις του Χάμιλτον!

Gazzetta team
Οι 10 "My Style Rocks" εμφανίσεις του Χάμιλτον!
Μπορεί να είναι πρωταθλητής στη F1 αλλά ο Λιούις Χάμιλτον αυτό που απολαμβάνει περισσότερο είναι οι εβδομάδες μόδας, όπου μπορεί να πετάξει τη στολή και να ντυθεί… καρνάβαλος!

Ο βασικός λόγος που οι πιλότοι της Formula 1 αγωνίζονται με στολή είναι η ασφάλειά τους σε περίπτωση πυρκαγιάς και ατυχήματος. Όχι για όλους όμως! Για τον Λιούις Χάμιλτον είναι μάλλον πως αν τον αφήνανε να αγωνίζεται με ό,τι ήθελε θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι, που λέει και ο λαός.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε το επίπεδο του “My style rocks” του Χάμιλτον και πιθανώς να μας παρεξηγήσετε αν σας αρέσει ένας 30άρης να φορά καρό παλτό με βερμούδα στο ίδιο χρώμα και από μέσα ένα πλεχτό που βγήκε από μοδίστρα σε κατάσταση μέθης. Δεν πειράζει όμως ο Χάμιλτον είναι fashion icon και δεν διστάζει να το δείξει σε κάθε του εμφάνιση εκτός μονοθεσίου.

Ας τον απολαύσουμε.

Νο. 10

Ο Χάμιλτον συναντήθηκε με τον φίλο του Νεϊμάρ και τίναξαν τους φωτογραφικούς φακούς στον αέρα. Ο Βρετανός φόρεσε μπλουζάκι με γιακά Βραζιλίας για να τιμήσει τη συνάντηση προφανώς, πουκάμισο… Γουέστ Χαμ και παντελόνι Εθνικής Ολλανδίας. Ο Νεϊμαρ προσπάθησε αλλά με σκισμένα τζιν δεν πάνε ούτε τα παιδιά στο σχολείο τώρα πια. Πολύ πασέ!

Νο. 9

Μετά τη συνάντηση με τον Νεϊμάρ, στην επίδειξη μόδας του Τόμι Χίλφιγκερ στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, ο Χάμιλτον πήγε σε άφτερ πάρτι και φυσικά άλλαξε ρούχα. Προτίμησε πουκάμισο Κάπτεν Ίγκλο με παντελόνι τετραχρωμία στα χρώματα του Τόμι Χίλφιγκερ.

Νο. 8

Το φλοράλ μπουφάν που κάποιος τρανός σχεδιαστής του έραψε χρησιμοποιώντας έναν παλιό μουσαμά από χωριό της Γορτυνίας, ξεσήκωσε τα πλήθη πριν κάποια χρόνια.

Νο. 7

Αθλητική εμφάνιση πολύ φυσιολογική, αν εξαιρέσεις ότι φοράει δύο παντελόνια, ένα κοντύτερο, ένα μακρύτερο χωρίς προφανή λόγο.

Νο. 6

Στη φετινή εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, ο Χάμιλτον ήταν ο… πράσινος Power Ranger. Προτίμησε ένα γυαλιστερό παντελόνι με βελούδινα σχέδια λίγο πιο σκούρο πράσινο από το σι θρου πλεκτό με το οποίο το συνδύασε. Ο ορθολογισμός του συντάκτη δεν μπορεί να συλλάβει το συνδυασμό του να μη φορέσει κάλτσα αλλά να ρίξει από πάνω του ένα.. σλίπινγκ μπάγκ!

Νο. 5

Κλαρινογαμπρός, πλούσιος, διάσημος, αθλητικός, με ιδιαίτερη αλλά υψηλή αισθητική αναζητά ταίρι. Μόνο σοβαρές προτάσεις, γιατί μάλλον είναι και το πιο σοβαρό ντύσιμο από τα δέκα.

Νο. 4

Ο Σώτης Βολάνης στα καλύτερά του!

Νο. 3

Πρόσφατη εμφάνιση με ταρτά κοστούμι σαν αυτό που φοράνε τα χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια του Χάροντς. Ζιβάγκο για να φαίνονται οι ασημένιες καδένες και στρατιωτικό μποτάκι. Τα μαντήλι στην τσέπη το έφτιαξε όταν του σκίστηκε το πουκάμισο του Νο. 4!

Νο. 2

Κλαρινογαμπρός, δεύτερο μέρος. Αυτή τη φορά ο πλούσιος, διάσημος είναι τραγουδιστής σε σκυλάδικο.

Νο. 1

Μιλήσαμε στον πρόλογο για αυτό! Πλεχτή βερμούδα, με ίδιο καρό παλτό, πουλόβερ και μποτάκια μέχρι τη μέση της γάμπας. Στην κορυφή της λίστας δικαιωματικά!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!