H Renault F1 φτιαγμένη με 600.000 τουβλάκια Lego (pics & vids)

Gazzetta team
H Renault F1 φτιαγμένη με 600.000 τουβλάκια Lego (pics & vids)
Αγωνιστικής φύσεως είναι ο στολισμός του Ατελιέ της Renault στο Παρίσι τα φετινά Χριστούγεννα καθώς περιλαμβάνει ένα μονοθέσιο της Reanult Sport σε πραγματικές διαστάσεις.

Η δημιουργία αυτοκινήτων ή και άλλων κατασκευών με τουβλάκια Lego είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εντυπωσιακό. Ιδίως μάλιστα στην περίπτωση ενός μονοθεσίου της Formula 1. Περισσότερες από 600.000 πλαστικά τουβλάκια της γνωστής εταιρείας χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι του Ατελιέ της Renault για να κατασκευάσουν το φετινό μονοθέσιο της ομάδας και να αποτίσουν έτσι φόρο τιμής στις προσπάθειες αυτής στο πρωτάθλημα.

Το πλέον ενδιαφέρον είναι πως στο μονοθέσιο έχουν αποδοθεί σημαντικές λεπτομέρειες της αεροδυναμικής, αλλά προφανώς κανείς δεν τόλμησε να φτιάξει με τουβλάκια, το αγωνιστικό τιμόνι και τα ελαστικά. Το μονοθέσιο παρουσιάστηκε σε χριστουγεννιάτικη γιορτή σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της γαλλικής φίρμας στο Παρίσι και θα βρίσκεται από εδώ και πέρα στο Ατελιέ της Renault.

Εκεί όπου υπάρχουν εξίσου ενδιαφέροντα κομμάτια με το έμβλημα της Renault και αποτελούν τις φετινές προτάσεις της εταιρείας για χριστουγεννιάτικα δώρα. Στα video μπορείτε να πάρετε μια ιδέα τόσο από το μονοθέσιο της Reanult Sport, όσο και από τα υπόλοιπα αντικείμενα του Ατελιέ του Παρισιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!