Γεγονός της χρονιάς η παρουσίαση της Alfa Romeo Sauber F1

Gazzetta team
Γεγονός της χρονιάς η παρουσίαση της Alfa Romeo Sauber F1
Το αφεντικό της Formula 1, Τσέιζ Κάρεϊ και ο Πρόεδρος της FIA Ζαν Τοντ θα δώσουν το παρόν στη συνέντευξη του Μαρκιόνε, όπου θα μιλήσει για την επιστροφή της Alfa Romeo στην F1.

Υψηλές παρουσίες στη συνέντευξη Τύπου του Σέρτζιου Μαρκιόνε, σήμερα Σάββατο στο μουσείο της Αlfa Romeo έξω από το Μιλάνο. Ο Πρόεδρος της Ferrari θα αναλύσει τους λόγους και τους όρους επιστροφής της Alfa Romeo μετά από απουσία άνω των τριών δεκαετιών στη Formula 1, που θεωρείται κατά πολλούς ως το γεγονός της χρονιάς για το άθλημα.

Δείγμα του τεράστιου ενδιαφέροντος αποτελεί και το γεγονός, ότι παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι το Νούμερο Ένα της Formula 1, Τσέιζ Κάρεϊ και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Ζαν Τοντ. H επίσκεψη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς πραγματοποιείται λίγο διάστημα μετά τις απειλές του Μαρκιόνε, ότι η Ferrari μπορεί να αποσυρθεί το 2020 από τη Formula 1, καθώς δεν είναι ευχαριστημένη από τις προδιαγραφές των νέων κινητήρων.

Στη συνέντευξη είναι πολύ πιθανόν, να αποκαλυφθούν και τα ονόματα των δύο οδηγών της νέας ομάδας Alfa Romeo Sauber F1 Team. Τα αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα κόκκινα και άσπρα, μάλιστα ήδη κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο διάφορες ψηφιακές προτάσεις και ιδέες ανεξάρτητων σχεδιαστών.

Δίπλα στον Μαρκιόνε θα κάθεται και το αφεντικό της Sauber, Πασκάλ Πίτσι. Φαβορί για τη μία θέση οδηγών είναι ο Τσαρλς Λεκλέρκ, ενώ για δεύτερος πιλότος φέρεται ο Σουηδός Μάρκους Ερικσον. Ο Ιταλός Αντόνιο Τζιοβινάτζι θα αποτελέσει πιθανότατα τον δοκιμαστή της νέας ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!