Φέτελ: «Να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια»

Gazzetta team
Φέτελ: «Να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια»
Ευχαριστημένος με το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε ο οδηγός της Ferrari, που αναμένει έναν ενδιαφέροντα αγώνα και τη νίκη ή τουλάχιστον μία θέση στο βάθρο.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατάφερε να απειλήσει την κυριαρχία των Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές του Αμπου Ντάμπι, ωστόσο παρέμεινε αισιόδοξος δηλώνοντας ότι «συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι με το αυτοκίνητο. Πιστεύω, ότι ήταν μία καλή επίδοση. Κρίμα, που είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά. Όσον αφορά στην ταχύτητα, είμαστε λίγο καλύτεροι και πιστεύω, ότι μπορούμε να βρεθούμε λίγο πιο κοντά τους. Φυσικά όμως οι Mercedes είναι πολύ δυνατές, ο Βαλτέρι έκανε έναν πραγματικά γρήγορο γύρο. Τα συγχαρητήριά μου προς αυτόν. Ο αγώνας φαίνεται, ότι θα έχει ενδιαφέρον. Οι προσπεράσεις δεν είναι πάντα απλές σε αυτή την πίστα, όχι όμως και αδύνατες».

Ο Γερμανός έθεσε και τους στόχους για το αυριανό Γκραν Πρι, τονίζοντας ότι «η χρονιά βρίσκεται λίγο – πολύ στο τέλος της. Φυσικά θέλουμε να την ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια. Θέλουμε να ανεβάσουμε τη Ferrari στο βάθρο και αν είναι δυνατόν, να νικήσουμε. Θα δούμε, πώς θα πάει. Είμαι βεβαίως ένας από τους οδηγούς, που θα οδηγήσουν το αυτοκίνητο, άρα αυτό αποτελεί προσωπική μου αποστολή. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!