Απόλυτη κυριαρχία της Mercedes στο Άμπου Ντάμπι

Gazzetta team
Απόλυτη κυριαρχία της Mercedes στο Άμπου Ντάμπι
Με τον Χάμιλτον στην κορυφή και τον Μπότας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, η Mercedes έδειξε τη δυναμική της στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών όμως δεν τα παρατάει και συγκεκριμένα, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Άμπου Ντάμπι. Μάλιστα η Mercedes είχε το απόλυτο αποτέλεσμα αφού και ο δεύτερος πιλότος της, Βαλτερι Μπότας, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!

Τα δύο μονοθέσια της ομάδας ήταν και τα μόνα που «έγραψαν» χρόνο στο 1:37 (1.37,627 ο Χάμιλτον και 1.37,900 ο Μπότας), με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να βρίσκονται από το 1:38 και μετά. Στην τρίτη θέση βλέπουμε τη μια Ferrari, με τον Κίμι Ραϊκόνεν οδηγό και ακριβώς από πίσω του, με ελάχιστη διαφορά, ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι ομάδες πηγαίνουν ανά... δυάδες, αφού πιο πίσω βρίσκονται οι Ρικιάρντο, Φερστάπεν της Red Bull και Αλόνσο, Φαντόρν της McLaren, για την πέμπτη, έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα. Σάινθ και Πέρεζ συμπληρώνουν τους δέκα πιο γρήγορους. Δείτε τα πλήρη στοιχεία στον πίνακα παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για τις κατατακτήριες δοκιμές που ακολουθούν σε λίγο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!