Η δράση στη Formula 1 δεν έχει τελειώσει!

Gazzetta team
Η δράση στη Formula 1 δεν έχει τελειώσει!
Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ μόνο αδιάφορος δεν είναι, παρά το γεγονός ότι ο πρωταθλητής ήδη έχει κριθεί!

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει κατακτήσει ήδη το φετινό πρωτάθλημα και στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι τρέχει για να... τρέξει, όμως όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος, δεν πρόκειται να αφήσει το γκάζι και θα διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση.

Το ενδιαφέρον μας παραμένει αμείωτο καθώς ακόμη δεν έχει κριθεί η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Βαλτερι Μπότας.

Ωστόσο ο τελευταίος είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει να περάσει μπροστά στη βαθμολογία από τον πιλότο της Ferrari, αφού τους χωρίζουν 22 βαθμοί. Αυτό σημαίνει πως ο Γερμανός θα πρέπει είτε να εγκαταλείψει, είτε να τερματίσει από την ένατη θέση και κάτω, και ο Μπότας να κερδίσει.

Σε ο,τι αφορά τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα στο Άμπου Ντάμπι, η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών «έκλεισε» με πρωταγωνιστή την Φέτελ και η δεύτερη με τον Χάμιλτον, που έγραψε έναν πολύ καλό χρόνο στην πίστα.

Έτσι, ο Βρετανός δείχνει τη δυναμική του και παράλληλα, υπενθυμίζει γιατί βγήκε παγκόσμιος πρωταθλητής για τη φετινή σεζόν. Αργότερα, περιμένουμε τις κατατακτήριες δοκιμές που θα μας δώσει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στον αγώνα και βέβαια, την Κυριακή στις 15:00, θα γίνει η εκκίνηση του τελευταίου Γκραν Πρι της χρονιάς. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!