Φελίπε Μάσα: «Ο Φέτελ κατώτερος του Χάμιλτον»

Gazzetta team
Φελίπε Μάσα: «Ο Φέτελ κατώτερος του Χάμιλτον»
Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τη Formula 1 και με την ευκαιρία έκανε και μία αξιολόγηση των κορυφαίων οδηγών της προχωρώντας μάλιστα και σε συγκρίσεις μεταξύ τους.

Ο Φελίπε Μάσα αποχώρησε εφέτος οριστικά από τη Formula 1 μετά από μεγάλη καριέρα, στη διάρκεια της οποίας έχασε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος συνεργάστηκε και ανταγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια πολλούς οδηγούς, μάλιστα στην ισπανική εφημερίδα ‘’As΄΄ είχε το θάρρος της γνώμης του, για να τους αξιολογήσει και ορισμένους μάλιστα να τους συγκρίνει και μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Μάσα, ο καλύτερος οδηγός που γνώρισε, ήταν ο πρώην ομόσταβλός του Μίκαελ Σουμάχερ. Όπως τόνισε μάλιστα, ο Σουμάχερ βρισκόταν σε ένα «παρόμοιο επίπεδο» όπως ο Χάμιλτον. Ο Φέτελ ακολουθεί αμέσως μετά, αλλά «σε ένα κατώτερο επίπεδο, όπως και ο Φερστάπεν, από τον οποίο λείπει η σταθερότητα».

Ο Μάσα πιστεύει επίσης, ότι ο Αλόνσο θα τα πάει καλύτερα τον επόμενο χρόνο χάρη στους δυνατούς κινητήρες της Renault, εξέφρασε ωστόσο την άποψη, ότι «δεν θα είναι σε θέση να παλέψει για τον τίτλο». Αυτό ισχύει και για την πρώην ομάδα του, τη Williams, «επειδή χρειάζονται περισσότερα χρήματα για κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως, ότι μπορούν να βελτιωθούν και να πετύχουν πλασαρίσματα στο βάθρο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!