Τιμητική έκπληξη για Χάμιλτον στη Mercedes (pics & vid)

Γιώργος Βαρίνος
Τιμητική έκπληξη για Χάμιλτον στη Mercedes (pics & vid)
Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της ομάδας Mercedes – AMG Petronas στη Βρετανία, δημιούργησαν «άγημα» για να υποδεχθούν τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα στο Μπράκλεϊ της Βρετανίας τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της αγωνιστικής του ομάδας Mercedes – AMG Petronas.

Ο Βρετανός πιλότος και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε εμπρός σε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της ομάδας είχαν δημιουργήσει «τιμητικό άγημα» στην είσοδο και στους χώρους των γραφείων και των συνεργείων, χειροκροτώντας και επευφημώντας τον κορυφαίο οδηγό τους.

Φανερά ευχαριστημένος από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, ο Χάμιλτον συνομίλησε με δεκάδες εργαζόμενους, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε αμέτρητες selfie, ανταποκρινόμενος απόλυτα στη διάθεση όλων να τον γνωρίσουν από κοντά και να τον συγχαρούν.

Παρότι η χρονιά δεν έχει επισήμως φτάσει στο τέλος της, με έναν αγώνα στο Άμπου Ντάμπι να απομένει για την ολοκλήρωση της σεζόν, τόσο ο Χάμιλτον όσο και η Mercedes έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών αντίστοιχα, με άνετη διαφορά. Μάλιστα, μαθηματικές ελπίδες έχει ακόμα και ο Μπότας έναντι του Φέτελ με τη Ferrari, που αυτή τη στιγμή προηγείται κατά 22 βαθμούς του Φιλανδού οδηγού της Mercedes.

Στις δηλώσεις του ο Χάμιλτον ευχαρίστησε όλους του εργαζόμενους για μια καταπληκτική χρονιά, η οποία παρότι άρχισε δύσκολα εξελίχτηκε σε θρίαμβο. Συγκινημένος, τόνισε ότι ο επαγγελματισμός, το πάθος και η προσήλωση όλων των συναδέλφων του στην ομάδα του δίνει κίνητρο να αποδίδει και ο ίδιος στο 100% και να φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ομάδας Τότο Βολφ αναφέρθηκε στη συνεχή εξέλιξη της ομάδας και σημείωσe ότι αυτές οι μεγάλες επιτυχίες –με τέσσερα πρωταθλήματα κατασκευαστών στη σειρά- δεν θα ήταν εφικτές χωρίς ένα κορυφαίο σε ικανότητες και πάθος ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Νίκι Λάουντα με τη σειρά του δήλωσε ότι παρότι ο ανταγωνισμός αναμένεται ακόμα εντονότερος το 2018, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και γνωρίζει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει η Mercedes – AMG Petronas στην κορυφή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!