Χάμιλτον:«Ήμουν μακράν ο πιο γρήγορος σε όλο τον αγώνα»

Γιώργος Βαρίνος
Χάμιλτον:«Ήμουν μακράν ο πιο γρήγορος σε όλο τον αγώνα»
Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους και ο πρωταθλητής 2017 δεν είναι σίγουρα μέτριος καθώς ισχυρίζεται -και έχει δίκιο- πως ήταν μακράν ο ταχύτερος από όλους, στον αγώνα του Γκραν Πρι Βραζιλίας.

Έχοντας τρακάρει στο Q1 το Σάββατο, ο πρωταθλητής 2017 είχε πεισμώσει. Θα πήγαινε σφαίρα στον αγώνα ακόμα και ξεκινώντας από τα πιτς.

«Ήμουν πιο γρήγορος όλο το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα θα κέρδιζα και την pole position αν δεν τρακάριζα... και στον αγώνα θα ξεκινούσα πρώτος και θα τερμάτιζα πρώτος. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε έγινε πολύ πιο απολαυστικό οδηγικά. Ήμουν πιο γρήγορος από όλους σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι το πραγματικό θετικό που πρέπει να κρατήσουμε. Είχα καλό ρυθμό στις προσομοιώσεις αγώνα την Παρασκευή και με τα μαλακά ελαστικά ήμουν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από όλους. Σήμερα οδήγησα στο 110% καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ,άχη με τον Κίμι μου θύμισε τους αγώνες που έδινα παιδί στα Kart. Όταν δεν είχα καλό Kart και στους αγώνες έπρεπε να ξεκινήσω από πίσω και να βρεθώ γρήγορα, να ανταγωνίζομαι τους πρώτους. Εκτός βέβαια πως σήμερα είχα ένα καλό αυτοκίνητο και ήμουν σε θέση να κάνω κάτι ξεχωριστό με αυτό.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!