O Φέτελ φτερνίζεται μόνον στις ευθείες!

Gazzetta team
O Φέτελ φτερνίζεται μόνον στις ευθείες!
Ο οδηγός της Ferrari απάντησε σε ασυνήθιστες ερωτήσεις τηλεθεατών, όπως αν βοηθά τους μηχανικούς του και πώς αντιδρά, αν θέλει να φτερνιστεί την ώρα ενός Γκραν Πρι!

Συνήθως οι ερωτήσεις προς τον Φέτελ αφορούν τις μονομαχίες του με τον Χάμιλτον, τις γόμες των ελαστικών του μονοθεσίου του ή τις τεχνολογικές καινοτομίες της Ferrari του. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός RTL ζήτησε από τους τηλεθεατές του, να ρωτήσουν τον Γερμανό πιλότο της Ferrari ό,τι θέλουν να μάθουν γιαυτόν και το αποτέλεσμα ήταν μία ασυνήθιστη συνέντευξη, που θα προβληθεί μία ώρα πριν το Γκραν Πρι Βραζιλίας.

Ενας τηλεθεατής ζήτησε από τον Φέτελ, να τον συμβουλεύσει, πώς θα πείσει τη φίλη του, ότι η Formula 1 είναι ένα πραγματικό άθλημα και όχι μία εκδήλωση νέων ανδρών, που κάνουν κύκλους. Ο Φέτελ του συνέστησε να μην έρθει σε σύγκρουση με τη φίλη του και τον συμβούλευσε ως εξής: «Βασικά δεν θα έφερνα αντιρρήσεις στη φίλη σου, πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε γενικότερα. Εχει κατά κάποιον τρόπο δίκιο, όμως είναι μερικές φορές δύσκολο, να εξηγήσεις στους ανθρώπους, πόσο πολύ εξαντλητικό είναι, να οδηγείς ένα τέτοιο αυτοκίνητο».

Όμως και την ερώτηση, αν του ήρθε ποτέ να φτερνιστεί με τέρμα τα γκάζια, μάλλον δεν είχε χρειαστεί να απαντήσει ποτέ μέχρι σήμερα ο Φέτελ. Στην απάντησή του αποκάλυψε, τι κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις: «Δεν γνωρίζω, αν συνέβη με φουλ γκάζια, σίγουρα όμως έχει χρειαστεί να φτερνιστώ σε έναν αγώνα. Θα πρέπει να συγκρατηθείς λίγο στη στροφή, για να μπορέσεις να φτερνιστείς μετά στην ευθεία. Εννοείται, ότι είσαι για μια στιγμή απών, όμως μέχρι τώρα δεν υπήρξε πρόβλημα».

Στο ερώτημα, αν πιάνει καμιά φορά τα εργαλεία για να βοηθήσει τους μηχανικούς του, απάντησε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ότι «σπάνια βοηθάς τους μηχανικούς στα box, όμως στο σπίτι πιάνω ευχαρίστως ένα γαλλικό κλειδί στα χέρια, για να μαστορέψω».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!