Ο Χάμιλτον αναπολεί συγκινημένος την καριέρα του (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ο Χάμιλτον αναπολεί συγκινημένος την καριέρα του (vid)
Μια... κατάθεση ψυχής κάνει ο φετινός πρωταθλητής της F1, λέγοντας για τα όνειρά του πριν ξεκινήσει την καριέρα του, από τότε που έβλεπε με τον πατέρα του τα Γκραν Πρι και ήθελε μεγαλώνοντας να συμμετέχει σε αυτά.

Ρόμα - Τσέλσι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο Γκραν Πρι του Μεξικού, ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του και λίγες ώρες μετά, εμφανίζεται σε ένα βίντεο που μιλά συγκινημένος για την πορεία του στη Formula 1.

Πλέον θεωρείται ο πιο πετυχημένος Βρετανός οδηγός ξεπερνώντας τον Τζάκι Στιούαρτ στα 32 του χρόνια και γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Το βίντεο-κατάθεση ψυχής που βλέπουμε παρακάτω δείχνει τον Χάμιλτον να λέει, μεταξύ άλλων: «Θα μου πάρει μερικές μέρες μέχρι να... συνειδητοποιήσω όλα όσα έγιναν και εκτιμώ όλα όσα πετύχαμε με την ομάδα μου αυτό και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μεγάλωσα βλέποντας Formula 1 με τον πατέρα μου και ονειρευόμουν τον εαυτό μου μια μέρα να οδηγώ στα Γκραν Πρι.

Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι κράτησα αυτό το όνειρό μου σαν την πρώτη μου προτεραιότητα και δεν το άφησα ποτέ μου να φύγει, δεν το έχασα ποτέ από τα μάτια μου, παρά το γεγονός ότι έμοιαζε αδύνατο. Όταν φτάνεις στην κορυφή του λόφου όλα σωπαίνουν, έτσι ακριβώς έγινε και με εμένα.

Αν πραγματικά πιστέψεις στον εαυτό σου και προσπαθήσεις να δώσεις τα πάντα για αυτό, θα πετύχεις αυτό που θες ακόμη κι αν πάρει αρκετό χρόνο.

Είμαι 32 ετών, οδηγώ 25 χρόνια, δεν έρχεται αμέσως, όμως μέσα από τις φορές που αποτυγχάνεις, δεν πρέπει να μετράς πόσες έπεσες αλλά πόσες σηκώθηκες. Υπάρχει πάντα μια καλύτερη μέρα μπροστά σου. Είμαστε όλοι αστέρια και θα είμαστε όσο λαμπεροί θέλουμε εμείς.

Πρέπει να λάμψεις όσο το δυνατόν περισσότερο, για να εμπνεύσεις και τον διπλανό σου να κάνει το ίδιο. Ελπίζω με το τέταρτο πρωτάθλημα που κατέκτησα να δώσω κουράγιο σε κάποιους από εσάς να αντιμετωπίσετε όσα σας δυσκολεύουν και θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν θετική ενέργεια». Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο πιλότος της Mercedes, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!