Καταστροφή για τον Ραϊκόνεν η εκκίνηση

Gazzetta team
Καταστροφή για τον Ραϊκόνεν η εκκίνηση
Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι ήταν καταστροφή για τον ίδιο η εκκίνηση, με δεδομένο ότι τον πέρασαν κάποια μονοθέσια.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από την πέμπτη θέση εκκίνησε ο Κίμι Ραϊκόνεν τον αγώνα του Μεξικού, αλλά βρέθηκε στην τρίτη και στο βάθρο. Ο Iceman είδε κάποια μονοθέσια να τον προσπερνούν στην εκκίνηση, γι' αυτό και τη χαρακτήρισε καταστροφική, όμως κατάφερε να βρεθεί τρίτος, κυρίως με τη στρατηγική. «Η εκκίνηση δεν ήταν τόσο κακή.

Πήγα δίπλα στον Μπότας, αλλά μετά όλοι πίσω μου με προσπέρασαν. Ήταν καταστροφή, όμως είχαμε υπομονή και αρκετή ταχύτητα για να βελτιωθούμε. Αφού οι μπροστινοί μου έκαναν πιτ στοπ για ελαστικά, μπορούσα να πιέσω και ανακάμψαμε.

Δεν ξέρω τι να πω επειδή ξόδεψα μόνος μου το περισσότερο του αγώνα. Στην αρχή κόλλησα πίσω από τη Force India και δεν μπορούσα να περάσω. Αφού έκανε πιτ στοπ, είχα αξιοπρεπή ταχύτητα, αλλά ήμουν μακριά από τους υπόλοιπους και δεν ήταν η πιο ωραία αίσθηση.

Ήμουν μόνος μου και σ' εκείνο το σημείο δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Οι μπροστινοί μου ήταν πολύ μακριά και πίσω δεν υπήρχε κανείς. Δεν ήταν και τόσο άσχημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο πρώτος γύρος», είπε ο Φινλανδός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του τίτλου από τον Λιούις Χάμιλτον.

«Είναι καλό για τον Λιούις (Χάμιλτον), έχει πολλές νίκες και πολλά πρωταθλήματα. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι γι' αυτόν». Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ραϊκόνεν ανέβηκε στο πόντιουμ για δεύτερο σερί αγώνα, αφού ήταν τρίτος και στο Όστιν, κάτι που έχει να κάνει από τους αγώνες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ουγγαρίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!