Στις 24 Ώρες της Ντεϊτόνα ο Αλόνσο

Gazzetta team
Στις 24 Ώρες της Ντεϊτόνα ο Αλόνσο
Στις 24 Ώρες της Ντεϊτόνα θα τρέξει ο Φερνάντο Αλόνσο τον Ιανουάριο του 2018, όπως ανακοίνωσε η McLaren, μαζί με τον Λάντο Νόρις.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Φέτος ήταν το Indy 500, την επόμενη χρονιά θα είναι οι 24 Ώρες της Ντεϊτόνα! Ο Φερνάντο Αλόνσο θα τρέξει στον συγκεκριμένο αγώνα τον Ιανουάριο του 2018 με την United Autosports, όπως ανακοίνωσε η McLaren.

Ο Ισπανός έχει στόχο να λάβει μέρος και σε άλλα είδη μηχανοκίνητων σπορ, πέρα από τη Formula1, τον οποίο άρχισε να υλοποιεί από φέτος. Μπορεί να εγκατέλειψε στο Indy 500, αλλά αυτό δεν τον πτοεί, ώστε να δώσει το παρόν στις 24 Ώρες της Ντεϊτόνα.

Μάλιστα, θα τρέξει στο πλευρό του Λάντο Νόρις, που αποτελεί... παιδί της McLaren, τη στιγμή που αυτή τη φορά δε θα χρειαστεί να χάσει κάποιο Γκραν Πρι της F1. Αυτό διότι ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου, με τη νέα σεζόν να ξεκινάει στα τέλη Μαρτίου. «Θα μάθω μία εντελώς νέα κατηγορία, θα προσαρμοστώ σ' ένα διαφορετικό μονοθέσιο κι ένα άλλο στιλ οδήγησης.

Είναι μία νέα πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να δοκιμάσω ξανά τον εαυτό μου σαν οδηγό. Οι 24 Ώρες της Ντεϊτόνα είναι ο πιο εικονικός αγώνας αντοχής στις ΗΠΑ και ένας από τους πιο ωραίους αγώνες στον κόσμο. Όλοι τον γνωρίζουν.

Δεν είναι μέρος του triple crown, αλλά στόχος μου είναι να είμαι ένας πλήρης οδηγός και αυτή η εμπειρία θα με βοηθούσε στην προετοιμασία για οποιονδήποτε άλλον αγώνα αντοχής, που θα μπορούσα να λάβω μέρος. Πριν πάω στο Indy, ποτέ δεν είχα οδηγήσει σε οβάλ, τώρα ξέρω τι είναι και πώς να το αντιμετωπίσω.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Αμερική. Αφού πέρασα καλά τον Μάιο στο Indy 500, ανυπομονώ να λάβω μέρος σ' έναν άλλον θρυλικό αγώνα, που θα επαναφέρει όλα αυτά τα εκπληκτικά συναισθήματα, τα οποία μου προσφέρουν οι Αμερικανοί οπαδοί. Επίσης, ο αγώνας θα γίνει τον Ιανουάριο, όταν θα είμαστε εκτός της σεζόν στην F1 και δουλεύουμε κυρίως πάνω στη φυσική μας κατάσταση.

Θα είναι καλό να μπω ξανά στο τιμόνι! Χάρη στη United Autosports, που μου πρόσφερε αυτή την ευκαιρία, και χάρη στη McLaren, που με στηρίζει σε αυτή τη νέα συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής. Τέλος, να σημειωθεί ότι η United Autosports βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Ζακ Μπράουν, ο οποίος είναι εκτελεστικός διευθυντής της McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!