Ειρωνικό μήνυμα από Γιος Φερστάπεν προς FIA

Gazzetta team
Ειρωνικό μήνυμα από Γιος Φερστάπεν προς FIA
Ο Γιος Φερστάπεν ειρωνεύτηκε τη FIA ότι πρόκειται για παγκόσμια βοήθεια της Ferrari, μετά τη χθεσινή ποινή στον γιό του, Μαξ.

Έπειτα από έναν εκπληκτικό αγώνα, ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να τερματίσει τρίτος στον αγώνα του Όστιν, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ στο βάθρο. Τελευταία στιγμή έγινε γνωστό ότι τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων επειδή πέρασε τον Κίμι Ραϊκόνεν, πατώντας εκτός πίστας.

Αρχικά, αποχώρησε χαμογελαστός από την αίθουσα, όπου ζυγίζονται οι τρεις πρώτοι πριν βγουν στο πόντιουμ. Ωστόσο, στις δηλώσεις του έδειξε τον εκνευρισμό του για την ποινή, κάνοντας λόγο για ηλίθιες αποφάσεις των αγωνοδικών, οι οποίες σκοτώνουν το άθλημα της Formula1. Σειρά πήρε ο πατέρας του, Γιος, στα παράπονα για την απόφαση να τιμωρηθεί ο Μαξ.

Ο άλλοτε πιλότος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού πήρε τη δική του θέση, με ειρωνικό μήνυμα στο Twitter για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία με το λογότυπο της FIA, αλλά η λεζάντα έγραφε «Ferrari International Assistance», δηλαδή Παγκόσμια Βοήθεια της Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!