Ντεμπούτο με βαθμούς στη Renault ο Σάινθ

Gazzetta team
Ντεμπούτο με βαθμούς στη Renault ο Σάινθ
Ο Κάρλος Σάινθ έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη Renault, αφού τερμάτισε στην έβδομη θέση και πήρε τους πρώτους του βαθμούς με τους Γάλλους.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Σε πρώτη φάση ο Κάρλος Σάινθ είχε υπογράψει με τη Renault για το 2018, όμως οι Γάλλοι αποφάσισαν να τον βάλουν στο μονοθέσιό τους από τη φετινή σεζόν. Έτσι, για πρώτη φορά φέτος δεν είδαμε τον Τζόλιον Πάλμερ, τη θέση του οποίου πήρε ο Ισπανός.

Μάλιστα, τα κατάφερε πολύ καλύτερα από τον Βρετανό, αφού στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα κατάφερε να έρθει όγδοος στις κατατακτήριες δοκιμές και έβδομος στον αγώνα για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς με την ομάδα του Ένστοουν.

Ο Σάινθ προσαρμόστηκε εύκολα και σε αυτό τον βοήθησε η Renault, όπως είπε ο ίδιος. «Ήταν ωραίο ντεμπούτο για μένα με τη Renault και πραγματικά το απόλαυσα. Από την αρχή και σε κάθε γύρο αισθανόμουν πιο σίγουρος με το μονοθέσιο, οπότε μπορούσα να πιέσω πιο σκληρά.

Είχα τη δυνατότητα να επιτεθώ στις Force India, που ήταν εκτός στόχου για την ομάδα στους τελευταίους αγώνες. Το να προσπεράσω τον έναν και να επιτεθώ στον άλλον ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Τα πάντα κύλησαν πολύ ομαλά όλο το τριήμερο.

Γνώριζα ότι μπορούσα να είμαι γρήγορος και είχα αυτοπεποίθηση. Όλη η ομάδα με βοήθησε και αυτό ήταν το κλειδί για να προσαρμοστώ γρήγορα. Το να έχουμε τόσο καλά αποτελέσματα σε κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα με κάνει πολύ χαρούμενο και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μέλος της ομάδας», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!