Ο Μπολτ, η αστραπή και τα... κέφια του Χάμιλτον (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Μπολτ, η αστραπή και τα... κέφια του Χάμιλτον (pics & vid)
Ο Γιουσέιν Μπολτ ανέβηκε στο βάθρο για τις συνεντέυξεις κι έκανε τον πανηγυρισμό της αστραπής με τον Λιούις Χάμιλτον, που είχε... κέφια.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τη δική του... σφραγίδα έβαλε στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο άνθρωπος-αστραπή έδωσε το σήμα της εκκίνησης του αγώνα στο Όστιν, όμως αυτό ήταν το λιγότερο! Τα πάντα συνέβησαν στο βάθρο, όπου ο Τζαμαϊκανός ανέβηκε για τις συνεντεύξεις των τριών πρώτων, ενώ μοίρασε κι ένα από τα τρόπαια των νικητών.

Οι μεγάλες στιγμές, βέβαια, ήταν με τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός είχε... κέφια και είπε να του κάνει τη ζωή δύσκολη, όταν ο Μπολτ έπαιρνε συνέντευξη από τον Κίμι Ραϊκόνεν. Αυτό διότι του έριξε σαμπάνια στην πλάτη, με τον οχτώ φορές χρυσό Ολυμπιονίκη να... θυμάται τις κούρσες του, αφού λίγο έλλειψε να κάνει σπριντ και να φύγει από το πόντιουμ.

Όταν επανήλθε στον Χάμιλτον, ο πιλότος της Mercedes αστειεύτηκε στον Μπολτ για το ύψος του (1,95 έναντι 1,74), ενώ του ξεκαθάρισε πως θα προσπαθήσει να τον φτάσει. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μαζί τον πανηγυρισμό της αστραπής, ενώ ο Μπολτ χάρισε στον Χάμιλτον τα παπούτσια του, όντας υπογεγραμμένα από τον ίδιο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δυο τους δε σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες, τόσο πάνω στο πόντιουμ, όσο και όταν αποχώρησαν από αυτό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!