Παραδέχτηκε την ήττα ο Φέτελ

Gazzetta team
Παραδέχτηκε την ήττα ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχτηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πιάσει τον ρυθμό του Λιούις Χάμιλτον στο Όστιν.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Δεν μπορούσε κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση στο Όστιν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του. Ο Γερμανός είδε τη διαφορά να ανοίγει κι άλλο, αφού πήγε στους 66 βαθμούς, και τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να πιάσει τον ρυθμό του Λιούις Χάμιλτον.

«Στην εκκίνηση όλα ήταν εντάξει. Προσπεράσαμε τον Λιούις (Χάμιλτον), αλλά αμέσως αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσαμε να πάμε στον ρυθμό του, οπότε τα συγχαρητήριά μου. Μετά ήταν σαν μην υπήρχε.

Σε γενικές γραμμές δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν ήταν μυστικό ότι η Mercedes ήταν πιο γρήγορη από εμάς. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι σήμερα στον αγώνα δεν μπορούσαμε να πιάσουμε τον ρυθμό τους», ανέφερε ο Γερμανός.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο πιλότος της Ferrari βλέπει το έργο του στη μάχη για τον τίτλο να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, με δεδομένο ότι ο Χάμιλτον θέλει τερματισμό στην πεντάδα στο Μεξικό για να στεφθεί εκ νέου παγκόσμιος πρωταθλητής. Όσο για τη Scuderia, ανανεώνει το ραντεβού της για το 2018, καθώς έχασε και μαθηματικά το πρωτάθλημα κατασκευαστών από τη Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!