Πιστή στις αξίες της η Mercedes

Gazzetta team
Πιστή στις αξίες της η Mercedes
Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι η Mercedes μένει πιστή στις αξίες της και πως άπαντες στα «ασημί βέλη» έχουν πάθος γι' αυτό που κάνουν για να φτάσουν ξανά στην κορυφή.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για τέταρτη φορά στην ιστορία της η Mercedes κατέκτησε τον τίτλο στους κατασκευαστές. Η ομάδα του Μπράκλεϊ είναι το απόλυτο αφεντικό στην εποχή των V6 κινητήρων με τούρμπο, αφού έχει πάρει κάθε τίτλο από το 2014 και μετά.

Αυτό προκύπτει από την ομαδική δουλειά όλων σε Μπράκλεϊ και Μπρίξγουορθ, ενώ άπαντες μένουν πιστοί στις αξίες τους, έχουν πάθος γι' αυτό που κάνουν και ξεκάθαρους στόχους, όπως είπε ο Τότο Βολφ. «Είμαι πολύ χαρούμενος.

Η συμμορία στο Μπράκλεϊ και στο Μπρίξγουορθ έχουν κάνει φανταστική δουλειά, έχουν δουλέψει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και έχουν κάνει πάρα πολλές θυσίες. Είναι απλά μία νέα πραγματικότητα. Είχαμε μερικές καλές χρονιές με πλεονέκτημα στη μονάδα ισχύος και τώρα όλοι έχουν κλείσει τη διαφορά.

Μπορείτε να δείτε ότι η Red Bull είναι πολύ πιο γρήγορη στο τέλος. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα και έτσι θα πάει και η επόμενη σεζόν. Ο Λιούις είναι στην κορυφή του παιχνιδιού του αυτή τη στιγμή. Από το καλοκαίρι δεν έχει κάνει καθόλου λάθη, είναι γρήγορος τα Σάββατα και σήμερα η διαχείριση των ελαστικών του ήταν υπέροχη.

Όμως, είναι όλο το γκρουπ που έκανε το μονοθέσιο γρήγορο, αξιόπιστο και ο Λιούις ήταν τέλειος στην εκτέλεση. Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλές σεζόν, που η στρατηγική δεν ήταν προφανής. Η Ferrari θα μπορούσε να μας πιάσει και δεν είχαμε πολλές πληροφορίες, αν η μαλακή γόμα θα διαρκούσε μέχρι το τέλος.

Στα χρόνια που είσαι ανταγωνιστικός, όλα πρέπει να έρχονται μαζί. Η σωστή και ηθική δουλειά, οι κατάλληλοι πόροι και η σωστή νοοτροπία. Πρέπει να μείνεις πιστός στις αξίες σου και στα λόγια σου και ίσως να βοήθησε η Ουγγαρία. Πολλοί άνθρωποι έχουν συνεισφέρει, ο Πάντι (Λόου) στο παρελθόν και ο Ρος (Μπρον) πιο πριν ως τεχνικοί διευθυντές.

Ο Τζέιμς Άλισον είναι κάτι σαν το εντελώς αντίθετο από δίδυμο αδερφό. Είναι πολύ διαφορετικός, αλλά έχουμε την ίδια σκέψη και τις ίδιες αξίες και είναι φανταστικό που δουλεύω μαζί του. Είναι φυσιολογικό αυτοί οι άνθρωποι να αρπάζονται από τις καλές ομάδες.

Μένουμε πιστοί στις αξίες μας και έχουμε ξεκάθαρους στόχους, πάθος και υπευθυνότητα γι' αυτό που κάνουμε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βελών», που έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Από τη μεριά του, ο Νίκι Λάουντα επεσήμανε πως όλοι μαζί τα κατάφεραν.

«Σας ευχαριστώ όλους στο Μπράκλεϊ και στο Μπρίξγουορθ. Μαζί τα καταφέραμε. Ένα απίστευτο αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Λιούις (Χάμιλτον) είχε τα πάντα υπό έλεγχο, ίσως ο Μπότας να μπορούσε να χρησιμοποιήσει άλλη στρατηγική, αλλά δεν έχει σημασία. Για μας είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!