Dejavu στο Όστιν για Χάμιλτον

Gazzetta team
Dejavu στο Όστιν για Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι η προσπέρασή του στον Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ίδια με αυτή του 2012, όταν είχε πανηγυρίσει ξανά τη νίκη.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σε κυρίαρχο του Όστιν εξελίσσεται ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έχει τώρα 5 στις 6 νίκες στην αμερικανική πίστα. Ο Βρετανός είχε δώσει μάχη και το 2012 με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αμφότεροι βέβαια ήταν με διαφορετικές ομάδες, και τότε είχε πανηγυρίσει τη νίκη.

Κάτι που έπραξε και στον αγώνα της Κυριακής (22/10), με τον πιλότο της Mercedes να φέρνει αναμνήσεις από εκείνον τον αγώνα, αφού τόνισε πως η προσπέρασή του στον έτερο διεκδικητή του τίτλου ήταν ίδια με τότε. «Ήταν ένας από τους πιο διασκεδαστικούς αγώνες που είχα. Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά σκέφτηκα το παρελθόν εδώ, γνωρίζοντας ότι μπορείς να προσπεράσεις.

Μου έφερε αναμνήσεις από το 2012. Πλησίασα και ήρθε η προσπέραση στη 12η στροφή, που ήταν ίδια με το 2012. Ήμουν έκπληκτος που ο Σεμπάστιαν δεν αμύνθηκε περισσότερο», είπε, αρχικά. Ακόμη, συνεχάρη την ομάδα του για τον τέταρτο τίτλο της και εξέφρασε τη λατρεία του για την πίστα του Όστιν. «Νιώθω εκπληκτικά. Λατρεύω αυτή την πίστα, νομίζω ότι είναι η αγαπημένη μου.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, δούλεψαν πολύ σκληρά, όλα τα παιδιά πίσω στο εργοστάσιο. Είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Είναι απίστευτη η χρονιά μέχρι τώρα και δεν περίμενα να έχω τον ρυθμό που είχα σήμερα απέναντι στον Σεμπάστιαν (Φέτελ), αλλά το μονοθέσιο ήταν φανταστικό.

Απομένουν τρεις αγώνες, πάμε να τους κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Βρετανός, που είχε κέφια κι έριξε λίγη σαμπάνια στην πλάτη του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο για τις συνεντεύξεις και δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τον πρωταγωνιστή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!