Άλλο ένα ρεκόρ για Χάμιλτον! (pic)

Gazzetta team
Άλλο ένα ρεκόρ για Χάμιλτον! (pic)
Ο Λιούις Χάμιλτον κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ, αφού πέρασε στην κορυφή της λίστας με τις εκκινήσεις από την πρώτη σειρά όλων των εποχών.

Ένα-ένα καταρρίπτει τα ρεκόρ ο Λιούις Χάμιλτον. Πρώτα ήταν οι pole position, όπου έσπασε το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ, και σειρά είχαν οι εκκινήσεις από την πρώτη σειρά. Με την 72η pole της καριέρας του, ο Βρετανός έφτασε τις 117, ώστε να μείνει μόνος πρώτος στη λίστα με τις λεγόμενες «front row start» όλων των εποχών.

Μάλιστα, και σε αυτή την περίπτωση το ρεκόρ κατείχε μέχρι τώρα ο Σουμάχερ με 116, ενώ ακολουθούν οι Άιρτον Σένα με 87, ο Αλέν Προστ με 86 και ο Σεμπάστιαν Φέτελ με 81.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βραζιλιάνος οδηγεί στους ουρανούς εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ο Γάλλος δε θα βρεθεί ξανά στις πίστες, με δεδομένο ότι έχει περάσει η εποχή του και πως έχει αναλάβει άλλα καθήκοντα. Έτσι, ο Γερμανός φιλοδοξεί να περάσει Σένα και Προστ για να βρεθεί στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας και να κυνηγήσει τα ρεκόρ των δύο πρώτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!