Φέτελ: «Σημαντική η εκκίνηση από την πρώτη σειρά»

Gazzetta team
Φέτελ: «Σημαντική η εκκίνηση από την πρώτη σειρά»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε πόσο σημαντικό είναι να εκκινήσει από την πρώτη σειρά, με δεδομένο ότι έχει βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι του Λιούις Χάμιλτον.

Η διαφορά των 59 βαθμών από τον Λιούις Χάμιλτον δε δίνει και πολλές ελπίδες στον Σεμπάστιαν Φέτελ για τον τίτλο. Ωστόσο, ο Γερμανός θέλει να παραμείνει... ζωντανός σε αυτή τη μάχη και σε αυτή την προσπάθεια τον βοηθάει η εκκίνηση από την πρώτη σειρά και τη δεύτερη θέση. Γι' αυτό, ο πιλότος της Ferrari τόνισε το πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Είμαι πολύ χαρούμενος εντέλει, αλλά είχα έλλειψη ρυθμού λόγω του αέρα. Είναι σημαντικό να είμαι στην πρώτη σειρά επειδή πιστεύω ότι ο ρυθμός μας στον αγώνα θα είναι πολύ καλός. Στις κατατακτήριες δοκιμές όλη τη χρονιά ήμασταν λίγο πίσω. Συγχαρητήρια στον Λιούις (Χάμιλτον), έκανε δύο καλούς γύρους, όμως ανυπομονώ για την αυριανή μέρα.

Πάμε μέρα με τη μέρα. Είχαμε έλλειψη γύρων χθες, αλλά σήμερα ήταν καλύτερα. Ο αγώνας είναι αύριο», δήλωσε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής από το γκριντ εκκίνησης. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα προβλήματα, να έχει καλή εκκίνηση και καλή στρατηγική από τη Scuderia, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Είχαμε μερικά προβλήματα και δεν ένιωθα άνετος με το μονοθέσιο. Έγινε μεγάλη δουλειά κατά τη διάρκεια της νύχτας και ήταν φανταστική. Οι μηχανικοί είχαν μερικά σερί τριήμερα με πολλή δουλειά και δε διέκοψαν την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Νομίζω ότι έκαναν μία ακόμη αλλαγή σε χρόνο ρεκόρ. Σήμερα είμαι χαρούμενος που λειτούργησε το μονοθέσιο. Τελικά, είμαστε πιο κοντά απ' ό,τι περιμέναμε και θα είμαστε σε καλή θέση αύριο, αν το μονοθέσιο είναι όπως και σήμερα», πρόσθεσε ο Φέτελ, που ελπίζει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!