Δεν περιμένει στέψη στο Όστιν ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Δεν περιμένει στέψη στο Όστιν ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον δεν περιμένει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο Όστιν, αφού ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα βρίσκεται δίπλα του στην εκκίνηση.

Την 72η pole position της καριέρας του κατέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον στο Όστιν, ώστε να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Σεμπάστιαν Φέτελ. Ωστόσο, ο Βρετανός δεν περιμένει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στην αμερικανική πίστα, αφού ο Γερμανός εκκινεί δίπλα του, με δεδομένο ότι τον θέλει στην έκτη θέση.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Έτσι, τόνισε πως αν δεν κάνει κάποιο χαζό λάθος ο αντίπαλός του, τότε θα έχουμε... παράταση στη μάχη του τίτλου. «Yee-ha! Η πίστα ήταν πολύ δύσκολη σήμερα, με τον αέρα να αλλάζει σε κάθε στροφή. Όμως, γι' αυτό λατρεύω αυτή την πίστα.

Είναι ωραία στην οδήγηση, ειδικά με τέτοιο μονοθέσιο», είπε, αρχικά, από το γκριντ εκκίνησης για να αναφερθεί και στη μάχη του πρωταθλήματος. «Αν δεν κάνει κάποιο χαζό λάθος (ο Φέτελ), η μάχη θα συνεχιστεί στους επόμενους αγώνες», πρόσθεσε ο πιλότος της Mercedes. Τέλος, εξήρε τη δουλειά της ομάδας του. «Νιώθω φανταστικά, φρέσκος και υγιής.

Ο τελευταίος γύρος δεν ήταν θεαματικός, αλλά μέχρι τότε ήταν πολύ, πολύ δυνατός. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά όλο το τριήμερο για να φιλτράρει όλες τις πληροφορίες και να φέρει το μονοθέσιο στην κατάλληλη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ (στο γκριντ εκκίνησης για τις πρώτες δηλώσεις), ειδικά μπροστά σ' ένα υπέροχο κοινό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!