Χάμιλτον: «Γρηγορότερη η Red Bull από τη Ferrari»

Χάμιλτον: «Γρηγορότερη η Red Bull από τη Ferrari»

Χάμιλτον: «Γρηγορότερη η Red Bull από τη Ferrari»

Ο πιλότος της Mercedes δηλώνει χαρούμενος που τα έχει πάει καλά μέχρι στιγμής στο Όστιν όμως επισημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα στο μονοθέσιό του για τον αγώνα και ότι ανησυχεί περισσότερο για τις Red Bull παρά για τις Ferrari. 

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο πιο «δυνατός» διεκδικητής του πρωταθλήματος στην F1 και απέδειξε στο Όστιν τους λόγους, αφού ήταν ο γρηγορότερος και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών. Ωστόσο ο ίδιος λέει ότι για τον αγώνα θα χρειαστεί αρκετές αλλαγές στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes είπε: 

«Ήταν μια καλή Παρασκευή, είμαι πραγματικά χαρούμενος με αυτή. Πάντα μου αρέσει να ξεκινάω με το δεξί. Πρέπει όμως να κάνουμε μερικές μεγάλες αλλαγές στο αυτοκίνητο. Γενικά, το θέμα με τις αλλαγές ταχυτήτων δούλεψε πραγματικά καλά, οπότε είμαι αισιόδοξος. Έκανα καλά βήματα στο κομμάτι της ισορροπίας οπότε ας ελπίσουμε ότι μπορώ να συνεχίσω έτσι». 

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βαλένθια – Σεβίλλη με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Στη συνέχεια, ο Χάμιλτον σχολίασε το αγωνιστικό κομμάτι και αποκάλυψε ότι οι Red Bull του φαίνονται πιο δυνατές, από τις Ferrari. «Είναι δύσκολο να κρίνεις, επειδή ο Σεμπάστιαν δεν έτρεξε και πολύ. Όμως οι Red Bull φαίνονται πραγματικά δυνατές! Μάλιστα, είναι γρηγορότερες από τις Ferrari, όμως η τελευταία δεν έκανε και πολλά σήμερα» 

Best of internet