Με νέο σασί για το υπόλοιπο του Όστιν ο Φέτελ

Gazzetta team
Με νέο σασί για το υπόλοιπο του Όστιν ο Φέτελ
Με νέο σασί πορεύεται για το υπόλοιπο του Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο Όστιν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.

Αφού έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο με την πολύ μαλακή γόμα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπήκε στα πιτς, όπου έμεινε γι' αρκετή ώρα, στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ο Γερμανός ανέφερε ότι ένιωσε κάτι περίεργο στον μπροστινό άξονα, ώστε να ξοδέψει αρκετή ώρα στο γκαράζ της Ferrari.

Η Scuderia κλήθηκε να διορθώσει ένα ακόμη πρόβλημα και θα πρέπει να σιγουρέψει ότι δε θα έχει άλλα στην πορεία, αν θέλει να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Όστιν. Πάντως, για το υπόλοιπο του Γκραν Πρι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής πορεύεται με νέο σασί, τη στιγμή που καθυστέρησε να βγει στην πίστα στο FP2.

Μάλιστα, λίγο αργότερα είχε και μία έξοδο στη στροφή 19, ώστε να ξοδέψει και πάλι αρκετή ώρα στα πιτς. Γεγονός που δεν είναι καλός οιωνός για τον Φέτελ, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον έγραφε πρώτους χρόνους. «Δεν ήταν εύκολη διαδικασία, αλλά το μονοθέσιο είναι γρήγορο, οπότε δεν ανησυχούμε.

Ο μοναδικός γύρος που έκανα ήταν αυτός με την πάρα πολύ μαλακή γόμα. Πριν από αυτό έκανα ένα λάθος, παίρνοντας μεγάλο ρίσκο και πιέζοντας πολύ νωρίς. Η πίστα γλιστρούσε αρκετά κι έχασα το πίσω μέρος στα φρένα. Έτσι, χάσαμε πολλά σετ ελαστικών και προς το τέλος της διαδικασίας ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μονοθέσιο.

Το ελέγξαμε μερικές φορές και τώρα θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάτι. Πρέπει να βρω ρυθμό αύριο και να σιγουρέψω ότι όλα είναι εντάξει», δήλωσε ο Φέτελ, που είναι 59 βαθμούς πίσω από τον Χάμιλτον και θέλει να μείνει μακριά από τους... μπελάδες για να μη χάσει από τώρα τον τίτλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!