Δε σκοπεύει να γονατίσει ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Δε σκοπεύει να γονατίσει ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να γονατίσει στο άκουσμα του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται στο Όστιν μόνο για να κερδίσει.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ενόψει του Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο Όστιν γινόταν... ντόρος ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα γονατίσει στο άκουσμα του εθνικού ύμνου την Κυριακή (22/10) ως ένδειξης στήριξη στους Αμερικανούς παίκτες του NFL, που έπραξαν το ίδιο για να διαμαρτυρηθούν για τη νέα πολιτική βίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, ο Βρετανός τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο στο Όστιν. «Δεν έχω θέση και δεν έχω σχέδια να κάνω κάτι τέτοιο (σ.σ.: να γονατίσει). Υπάρχει πολύ αναφορά σε αυτό. Ξέρω πολύ κόσμο εδώ στην Αμερική, οπότε γνωρίζω καλά τι συμβαίνει και τις απόψεις εδώ στις Πολιτείες», ήταν τα λόγια του.

Βέβαια, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με το hashtag «No convinction», αλλά ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να κερδίσει τον αγώνα. «Το πόσταρα επειδή το σέβομαι ιδιαίτερα και βρίσκω την κίνηση που ξεκίνησε ο Καέπερνικ εκπληκτική.

Τη στηρίζω πολύ. Είμαι εδώ για να κερδίσω και αυτή είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο πιλότος της Mercedes, που έχει μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του στο Όστιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!