Αλλαγές στη Mercedes ενόψει 2018

Gazzetta team
Αλλαγές στη Mercedes ενόψει 2018
Αλλαγές αναμένεται να κάνει η Mercedes ενόψει του 2018, καθώς λέγεται ότι το τωρινό κόνσεπτ έχει φτάσει στο τέλος της εξέλιξής του.

Να διατηρηθεί στην κορυφή και τα επόμενα χρόνια θέλει η Mercedes, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουν κάποιες αλλαγές. Αυτές αφορούν το κόνσεπτ, σύμφωνα με μηχανικό των «ασημί βελών», αφού το υπάρχον φτάνει στο τέλος της εξέλιξής του. «Το κόνσεπτ ίσως να έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του.

Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ. Αυτό απαιτεί έναν εντελώς διαφορετικό διαχύτη και πάτωμα και μια τέτοια αλλαγή συμπεριλαμβάνει το ρίσκο ενός αργού ξεκινήματος στην εξέλιξη τη νέα σεζόν», ήταν τα λόγια του στο γερμανικό Auto Motor und Sport.

Το ενδεχόμενο αυτό άφησε ανοιχτό και ο Τζέιμς Άλισον. «Δεν είναι κακό μηχάνημα για μας. Ωστόσο, θα θέλαμε ένα πιο εύκολο μονοθέσιο στην πίστα και για το οποίο θα μπορούμε να εγγυόμαστε ότι θα πάρουμε το κάθε τι από αυτό.

Έχουμε κάνει τις αλλαγές που έπρεπε για τη φετινή χρονιά κι ελπίζουμε ότι την επόμενη θα κάνουμε κάτι με μια ελαφρώς πιο γλυκιά ιδιοσυγκρασία», ανέφερε ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ασημί βελών». Έτσι, μένει να δούμε πώς θα επηρεάσουν οι αλλαγές την πορεία της ομάδας του Μπράκλεϊ την επόμενη χρονιά, τη στιγμή που οδεύει προς την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου της ιστορίας της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!