Στόχος του Μικ Σουμάχερ η Formula1

Gazzetta team
Στόχος του Μικ Σουμάχερ η Formula1
Ο Μικ Σουμάχερ ξεκαθάρισε ότι στόχος του παραμένει η Formula1, αλλά και πως δε θα βιαστεί να τον πετύχει.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μετά τις δύο εκπληκτικές σεζόν στη Formula4, ο Μικ Σουμάχερ δεν τα πήγε το ίδιο καλά στη Formula3 φέτος. Μέτρησε μόλις μία παρουσία στο βάθρο και μάζεψε συνολικά 94 βαθμούς, όμως ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος επειδή έμαθε πολλά πράγματα και ξεκαθάρισε πως στόχος του παραμένει να βρεθεί στη Formula1.

Ωστόσο, δε βιάζεται και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία. «Στόχος μου είναι πάντα η F1. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και δεν κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι οδηγοί. Όλοι κάνουν πρόοδο με τον ρυθμό τους και δεν τους συγκρίνω.

Κάνω το ένα βήμα μετά το άλλλο και προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το μέλλον. Όταν νιώσω έτοιμος, θα κάνω το επόμενο βήμα, αλλά πρώτα πρέπει να το αποδείξω στον εαυτό μου. Είχα την πρώτη μου σεζόν στην F3, με στόχο να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Αυτό έγινε φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο 18χρονος γιος του Μίκαελ Σουμάχερ στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μικ αγωνίζεται από την αρχή της καριέρας του με την Prema, ομάδα που συνδέεται με τη Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!