Εκκίνηση με Μπολτ στο Όστιν

Gazzetta team
Εκκίνηση με Μπολτ στο Όστιν
Άλλος... αέρας στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, αφού ο Γιουσέιν Μπολτ θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα στο Όστιν.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Μεγάλα ονόματα τρέχουν σε κάθε αγώνα της Formula1, όμως στο Όστιν θα... τρέξει κι ένα ακόμη. Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ! Ο άνθρωπος... αστραπή των πολλών μεταλλίων και των παγκόσμιων ρεκόρ θα δώσει την εκκίνηση στον αγώνα του Όστιν.

Στόχος της νέας ηγεσίας του σπορ είναι να μετατρέψει το κάθε Γκραν Πρι σε μία... γιορτή, στην οποία ο κόσμος θα διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο και θα έχει να τη θυμάται σε όλη του τη ζωή. «Οι ΗΠΑ είναι χωρίς αμφιβολία η χώρα, όπου τα αθλητικά γεγονότα βλέπονται ως διασκέδαση, που πηγαίνει πέρα από τους αγώνες.

Θέλουμε να κάνουμε κάτι που θα κάνει τη Formula1 να ξεπεράσει τα όρια, μεταξύ του αθλητισμού και του σόου, να γίνει ένα μοναδικό γεγονός, που λεπτό με λεπτό θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Σον Μπράτσις.

Βέβαια, δε θα είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα στο Όστιν, αφού ο Στίβι Γουόντερ θα δώσει συναυλία το Σαββατοκύριακο και ο εκφωνητής κορυφαίων αγώνων μποξ, Μάικλ Μπάφερ, θα ανακοινώσει τα ονόματα των οδηγών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!