Το παράπονο του Έκλεστοουν

Gazzetta team
Το παράπονο του Έκλεστοουν
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν έχει παράπονο από τη νέα ηγεσία της Formula1, αφού αποκάλυψε ότι δεν τον θέλουν να πηγαίνει στους αγώνες.

Αν και σε πρώτη φάση λεγόταν ότι θα είχε δευτερεύοντα ρόλο, τελικά η Liberty Media άφησε τον Μπέρνι Έκλεστοουν εκτός... παιχνιδιού. Μάλιστα, τώρα το μέχρι πρότινος αφεντικό της Formula1 έχει και παράπονο, αφού αποκάλυψε ότι οι νέοι ηγέτες δεν τον θέλουν να πηγαίνει στους αγώνες.

«Ο Τσέις (Κάρεϊ) έστειλε μήνυμα σε μία από τις κοπέλες στο γραφείο για να μου πει ότι δεν έχουν τόσα πολλά γραφεία στις πίστες, μόνο ότι τους τα δίνει ο υποστηρικτής κάθε αγώνα. Υπάρχουν τρία από αυτά (για τους Κάρεϊ, Σον Μπράτσις, Ρος Μπρον), οπότε χρησιμοποιούνται όλα.

Έτσι, δε με θέλουν να έρχομαι στους αγώνες. Δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι τώρα απ' ό,τι βλέπω», δήλωσε ο Βρετανός. Μάλιστα, θεωρεί πως δεν έχουν κάνει τίποτα στην πράξη. «Είπαν ότι δε θα μιλούσαν και πως θα έκαναν έργα.

Είπαν ότι μιλούσα πριν κάνω κάτι και πως δεν έκανα πράγματα. Πήρα τα πράγματα ήρεμα. Το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε. Είπαν ότι θέλουν έξι αγώνες στην Αμερική, για παράδειγμα. Ο Τσέις είχε ιδέες για το τι έπρεπε να γίνει, αλλά τώρα είναι στο τιμόνι και δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα».

Από εκεί και πέρα, έκανε πρόβλεψη και για τον αγώνα του Όστιν, όπου πιστεύει ότι θα τον κερδίσει ο Λιούις Χάμιλτον. «Ο Λιούις (Χάμιλτον) θα κερδίσει τον αγώνα στο Όστιν. Έχει οδηγήσει εξαιρετικά φέτος, ενώ η Ferrari ξύπνησε και μετά κοιμήθηκε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!